skip to Main Content

JOB SHADOW
29.10.2020
Virtual

Nuori Yrittäjyys ry:n järjestämässä Job Shadow -päivässä eri alojen johtajat saavat työparikseen nuoren tulevaisuuden tekijän työpäivänsä ajaksi. Nuoret tulevat eri puolilta Suomea ja ovat kaikki osallistuneet osana koulunsa opetusta NY:n yrittäjyyskasvatusohjelmaan.

Seuraava tapahtuma järjestetään torstaina 29.10.2020 etätoteutuksena.
Job Shadow goes new normal!

NUORET

Job Shadow -päivä on kokemus, jonka muistat vielä pitkään. Päivänä aikana pääset seuraamaan kokeneen johtajan tai vaikuttajan työpäivää lähietäisyydeltä. Päivään kuuluu yrityksen toimintaan tutustumista, verkostoitumista ja pääset osaksi päivittäisiä työtehtäviä sekä kokouksia. Tänä vuonna päivä toteutetaan etänä.

Johtajat ja vaikuttajat tulevat Nuori Yrittäjyys ry:n kumppaniorganisaatioista. NY:n asiantuntijat valitsevat sopivat parit nuorista ja johtajista päivän ajaksi.

Voit hakea mukaan, jos olet käynyt Vuosi yrittäjänä -ohjelman ennen syksyä 2020. Mukaan mahtuu vain rajallinen joukko nuoria ja valinnat tehdään hakemusten perusteella. Hakuaikaa on 9.10. saakka. Valinnasta ilmoitetaan hakuajan päätyttyä. Tervetuloa mukaan viettämään ikimuistoinen päivä!

Li Andersson Job Shadow -päivässä.
Job Shadow -johtaja iltatilaisuudessa.

JOHTAJAT

Job Shadow -päivä tuo nuorta energiaa yritykseesi yhden työpäivän ajaksi. Päivän aikana nuori seuraa työtehtäviäsi, osallistuu keskusteluihin ja kertoo omasta yrittäjäkokemuksestaan. Nuoret tulevat ylä-, toiselta, ja korkea-asteelta ja ovat käyneet Nuori Yrittäjyys ry:n Vuosi yrittäjänä -ohjelman.

Päivän päätteksi kokoonnumme yhteiseen etätilaisuuteen jakamaa kokemuksia muiden nuorten ja johtajien kanssa.

Pelkkiä superlatiiveja sanottavana tästä päivästä. Suosittelen ehdottomasti kaikille! -Olli Luukkainen, puheenjohtaja, OAJ

PÄÄTÖSTILAISUUS

Päivä huipentuu yhteiseen päätöstilaisuuteen, jossa kaikki nuoret ja johtajat pääsevät jakamaan kokemuksiaan. Tilaisuus on rento, noin tunnin mittainen verkostoitumishetki ja se järjestetään etätoteutuksena. Mukana on myös NY-alumnien hallitus!

Tilaisuus järjestetään klo 14-15. Osallistujat saavat erillisen kutsun tapahtumaan sähköpostitse.

Job Shadow -päivän iltatilaisuus

READY FOR WORK

Ready for Work on ManpowerGroupin ja Nuori Yrittäjyys ry:n järjestämä yhteistyötapahtuma Job Shadow -päivää edeltävänä iltana. Tapahtuma on suunnattu Job Shadow -päivään osallistuville nuorille, jotka saavat kullan arvoisia vinkkejä työnhakuun ja henkilöbrändäykseen rekrytoinnin ammattilaisilta.

Tapahtuma järjestetään 28.10.2020.

Job Shadow 2019 aftermovie

YHTEYSTIEDOT

Virpi Utriainen

Toiminnanjohtaja

[email protected]

Back To Top