skip to Main Content

JOB SHADOW
29.10.2020

Nuori Yrittäjyys ry:n järjestämässä Job Shadow -päivässä eri alojen johtajat saavat työparikseen nuoren tulevaisuuden tekijän työpäivänsä ajaksi. Nuoret tulevat eri puolilta Suomea ja ovat kaikki osallistuneet osana koulunsa opetusta NY:n yrittäjyyskasvatusohjelmaan.

Seuraava tapahtuma järjestetään torstaina 29.10.2020, mikäli koronaviruksesta aiheutuva tilanne sallii.
Järjestäjä pitää oikeuden muutoksiin.

NUORET

Job Shadow -päivä on kokemus, jonka muistat vielä pitkään. Päivänä aikana pääset seuraamaan kokeneen johtajan tai vaikuttajan työpäivää lähietäisyydeltä. Päivään kuuluu yrityksen toimintaan tutustumista, verkostoitumista ja pääset osaksi päivittäisiä työtehtäviä sekä kokouksia.

Johtajat ja vaikuttajat tulevat erilaisista yrityksistä ja Nuori Yrittäjyys ry:n kumppaniorganisaatioista. NY:n asiantuntijat valitsevat sopivat parit nuorista ja johtajista päivän ajaksi.

Voit hakea mukaan, jos olet käynyt jonkin NY-ohjelman ennen syksyä 2020. Tänä vuonna haussa etusijalla ovat ensikertalaiset, jotka eivät ole vielä päässet osallistumaan tapahtumaan. Mukaan otetaan noin 50 nuorta ja valinnasta ilmoitetaan viimeistään lokakuun alussa. Tervetuloa mukaan viettämään ikimuistoinen päivä!

Li Andersson Job Shadow -päivässä.
Job Shadow -johtaja iltatilaisuudessa.

JOHTAJAT

Job Shadow -päivä tuo nuorta energiaa yritykseesi yhden työpäivän ajaksi. Päivän aikana nuori seuraa työtehtäviäsi, osallistuu keskusteluihin ja kertoo omasta yrittäjäkokemuksestaan. Nuoret tulevat ylä-, toiselta, ja korkea-asteelta ja ovat käyneet jonkin Nuori Yrittäjyys ry:n yrittäjyyskasvatusohjelman.

Päivän päätteksi kokoonnumme yhteiseen iltatilaisuuten jakamaan kokemuksia pienen purtavan äärelle.

Pelkkiä superlatiiveja sanottavana tästä päivästä. Suosittelen ehdottomasti kaikille! -Olli Luukkainen, toimitusjohtaja, OAJ

Ilmoittaudu mukaan erilaiseen työpäivään! Mukaan mahtuu 50 ensimmäistä johtajaa.

ILTATILAISUUS

Päivä huipentuu yhteiseen iltatilaisuuteen, jossa kaikki nuoret ja johtajat pääsevät verkostoitumaan. Tilaisuus on rento, noin tunnin mittainen verkostoitumishetki, jossa nautitaan pienestä purtavasta hyvässä seurassa.

Lisätietoja iltatilaisuudesta tulossa pian.

Job Shadow -päivän iltatilaisuus

Job Shadow 2019 aftermovie

YHTEYSTIEDOT

Mireka Kantola

Tapahtumatuottaja

[email protected]

Back To Top