skip to Main Content

NY Microsoft Challenge on 24h mittainen yrittäjyysleiri, jossa Microsoft antaa osallistujille haasteen. Challengessa nuoret perustavat kuvitteellisen yrityksen vuorokauden ajaksi ja miettivät liikeidean annettuun haasteeseen.

Challengen aikana tutustutaan ja saadaan sparrausta tieto- ja viestintätekniikan (ICT) mahdollisuuksista oman liikeidean tukena, kehitetään idea sovelluksesta ja saadaan oppeja siitä miten ICT muuttaa työn tekemistä. Challenge on osa Nuori Yrittäjyys ry:n ja Microsoftin yhteistyötä.

Toteutus

NY Microsoft Challenge toteutetaan kuten normaali NY 24h -leiri, mutta leirin haastetehtävä tulee Microsoftilta. Nuorille annetaan videohaaste, johon he pureutuvat leirin aikana. Leirin voittajatiimille on luvassa Microsoftin lahjoittamat tuotepalkinnot (6 kpl, arvo noin 200€/leiri). Palkintoina mm. Bluetooth -kaiuttimia ja varavirtalähteitä. Lisäksi on mahdollista saada lainaksi Xbox-pelikonsoli Kinect-ohjaimella (jos haluatte pelikonsolin lainaan lisätkää se pyyntöön, muussa tapauksessa emme lähetä pelikonsolia).

Miten pääsen mukaan?

Ilmoita halustasi järjestää NY Microsoft Challenge, niin olemme yhteydessä leirin ajankohdan ja muiden yksityiskohtien osalta. Lähetä pyyntö Nuori Yrittäjyys ry:n toimistolle: [email protected]

 » Takaisin 24h-leirin esittelysivulle

Haaste löytyy täältä!

Microsoftin antaman haasteen kuvaus ja haastevideo löytyvät omalta sivultaan. Sivu on suojattu salasanalla, jonka toimitamme leirin vastuuhenkilölle.

Lisätiedot

Back To Top