NY Microsoft Challenge on 24h mittainen yrittäjyysleiri, jossa Microsoft antaa osallistujille haasteen. Challengessa nuoret perustavat kuvitteellisen yrityksen vuorokauden ajaksi ja miettivät liikeidean annettuun haasteeseen.

Challengen aikana tutustutaan ja saadaan sparrausta tieto- ja viestintätekniikan (ICT) mahdollisuuksista oman liikeidean tukena, kehitetään idea sovelluksesta ja saadaan oppeja siitä miten ICT muuttaa työn tekemistä. Challenge on osa Nuori Yrittäjyys ry:n ja Microsoftin yhteistyötä.

Toteutus

NY Microsoft Challenge toteutetaan kuten normaali NY 24h -leiri, mutta leirin haastetehtävä tulee Microsoftilta. Nuorille annetaan videohaaste, johon he pureutuvat leirin aikana. Leirin voittajatiimille on luvassa Microsoftin lahjoittamat tuotepalkinnot (6 kpl, arvo noin 200€/leiri). Palkintoina mm. Bluetooth -kaiuttimia ja varavirtalähteitä. Lisäksi on mahdollista saada lainaksi Xbox-pelikonsoli Kinect-ohjaimella.

Miten pääsen mukaan?

Ilmoita halustasi järjestää NY Microsoft Challenge, niin olemme yhteydessä leirin ajankohdan ja muiden yksityiskohtien osalta. Lähetä pyyntö Nuori Yrittäjyys ry:n toimistolle: [email protected]

NY 24h -leirin alasivut

Haaste löytyy täältä!

Microsoftin antaman haasteen kuvaus ja haastevideo löytyy omalta sivultaan. Sivu on suojattu salasanalla, jonka toimitamme leirin vastuuhenkilölle.

Lisätiedot