Tässä ovat EEC 2017 osallistujamaat EM-kisoihin

24.3.2017 2017NY Start Up

Opiskelijoita Euroopan joka kolkasta, 15 maasta saapuu kesäkuussa Helsinkiin kilpailemaan maanosan parhaan korkeakoulu-yrityksen tittelistä.

JA Europe Enterprise Challenge 2017 (EEC) on voittoa tavoittelemattoman Nuori Yrittäjyys ry:n ja sen kattojärjestö JA Europen järjestämä kaksipäiväinen tapahtuma Helsingissä 28. – 29.6.2017. EM-kilpailuun osallistuvat korkeakouluopiskelijat ympäri Eurooppaa ovat kuluvan lukuvuoden aikana ideoineet, perustaneet ja johtaneet omaa yritystään Start Up –ohjelmassa osana opintojaan, yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa.

Määräaikaan mennessä mukaan ilmoittautuivat seuraavat maat, joista kustakin tulee vähintään yksi edustaja:
Belgia, Espanja, Hollanti, Iso-Britannia, Italia, Kreikka, Luxembourg, Malta, Norja, Portugali, Ranska, Romania, Suomi, Tanska, Viro, Venäjä

Kukin osallistujamaa järjestää kevään aikana kansallisen Start Up –ohjelman loppukilpailun, jossa valitaan edustajat EM-kisoihin. Vuosittain JA Europen jäsenmaissa Start Up –ohjelmaan osallistuu yli 14 000 opiskelijaa, 300:ssa korkeakoulussa.

Suomen edustaja valitaan 19.-20.4. järjestettävässä Uskalla Yrittää 2017 Yrittää –finaalissa, joka on osa virallista Suomi Finland 100 -juhlavuoden ohjelmaa.

NY Start Up -ohjelman yhteistyökumppani on Sitra.

Lue lisää kesän EM-kisoista.

Seuraavaksi
Zaldossa tapahtuu: voittajat selvillä, syksyllä suuret uudistukset