#jaEEC17 esittelyssä: Visa Award for Connected Commerce

16.6.2017 2017NY Start Up

Visa palkitsee JA Europe Enterprise Challenge –finaalissa yhden voittajayrityksen ainutlaatuisella palkintomatkalla Lontooseen.

-Odotan inspiroivaa tapahtumaa, jossa hienot ideat kohtaavat. On upeaa päästä tapaamaan intohimoisia, energisiä ja motivoituneita nuoria, jotka vievät liikeideoitaan eteenpäin, hehkuttaa Antti Tarakkamäki.

Antti on suomalaisen Bankify-io –startupin perustaja ja yksi Visa Award for Connected Commerce –palkinnon saajasta päättävän tuomariston jäsenistä. Nuori Yrittäjyys ry isännöi JA Europe Enterprise Challenge -tapahtumaa 28. – 29.6. Helsingissä.

Tarakkamäki sai itse alkukipinän yrittäjyyteen osallistuttuaan lähes 20 vuotta sitten Etelä-Tapiolan lukiossa NY Vuosi yrittäjänä –ohjelmaan. Hän oli perustamassa Kumikameli NY -nimistä yritystä, jonka liikeidea oli valmistaa kumisia ”läpysköjä”, apuvälineiksi tiukkojen purkkien ja pullojen avaamiseen. Kumikameli NY valittiin 1998 Suomen parhaaksi NY-yritykseksi.

Katso tästä ao. Visa Award for Connected Commerce –tuomariston tarkemmat esittelyt.

Majda Nogo, Head of Marketing, Nordics & Baltics, Visa

Anthony Craufurd, Venture & Startup Director, Visa

Vesa Tukonen, Country Manager, Finland & Baltics, Visa

Antti Tarakkamäki, Founder, Bankify.io

Vain muutos on pysyvää

Tuomariston toinen suomalaisjäsen, Vesa Tukonen painottaa, että nykyisessä työelämässä liikeideoihin kohdistuvat odotukset ovat kasvaneet monessa suhteessa.

-Nykyisessä hyvin verkottuneessa maailmassa muutos on jatkuvasti läsnä ja se tuo liike-elämään haasteita ja mahdollisuuksia. JA Europe Enterprise Challenge –finaalissa on mielenkiintoista nähdä tämän vuoden innovaatioita ja ratkaisuja nuorilta.

Koulutuksen tärkeys

Antti Tarakkamäen mukaan koulutukseen investoiminen on juuri nyt tärkeämpää kuin koskaan aiemmin.

-Nopeasti etenevä digitalisaatio vaatii uudenlaista osaamista erilaisten tietojen käsittelyyn. Kaikki lähtee nuorten omasta asenteesta kohdata uudet työelämän vaatimukset. On selvää, että tulevaisuudessa työntekijältä odotetaan enemmän joustavuutta ja yrittäjämäistä ajattelutapaa kuin aiemmin.

Visa Award for Connected Commerce –voittajat pääsevät matkustamaan Lontooseen Visa Innovation Centeriin, jossa yrityksen jäsenet saavat mentorointia alan parhailta asiantuntijoilta.

Tarakkamäen terveiset finaalin nuorille yrittäjille ovat hyvä neuvo kenelle tahansa nuorelle.

-Luottakaa itseenne ja antakaa intohimonne näkyä!

Lue tästä tarkemmin palkinnon kriteereistä.

Visa on JA Europe Enterprise Challenge 2017 –finaalin pääyhteistyökumppani.

Seuraavaksi
#jaEEC17 Esittelyvuorossa: Roschier Client in Focus Award