EM-kisat Helsingissä – pormestari Vapaavuori toivottaa NY Start Up –yrittäjät tervetulleeksi

26.6.2017 2017NY Start Up

Helsinki on tänäkin kesänä täynnä hienoja tapahtumia. 28. ja 29. kesäkuuta Nuori Yrittäjyys ry järjestää  NY Start Up –yrittäjien EM-kisat.

JA Europe Enterprise Challenge 2017 kokoaa yhteen eurooppalaiset nuoria yrittäjiä 15 maasta kilpailemaan maanosan parhaan korkeakouluyrityksen tittelistä.

Kaksipäiväisen tapahtuman aikana Nuori Yrittäjyys ry järjestää myös Yrittäjyyttä korkeakoulussa (#JAGetConnected) –verkostoitumisfoorumin Maria 0-1:ssä. Sen toiminnan taustavoimina ovat Helsingin kaupunki, Helsingin Uusyrityskeskus ja Startup-säätiö. Sekä Nuori Yrittäjyys että Maria 01:sen taustayhtiö ovat voittoa tavoittelemattomia organisaatioita.

Pohjois-Euroopan suurin startup-hubi Maria 0-1 syntyi viime vuonna vanhalle sairaala-alueelle, josta on kehittymässä erittäin vetovoimainen startup- ja tech-kampus. Helsinki on myös Slushin kotikaupunki. Toivotan kaikille mitä parasta onnea ja menestystä sekä kilpailussa että omassa yrittäjyydessä, toteaa Helsingin uusi pormestari Jan Vapaavuori.

 

Nuoret Start Up -yrittäjät ympäri Eurooppa esittelevät liikeideoitaan, innovaatioitaan ja osaamistaan sekä myyntipuheissaan kansainvälisen tuomariston edessä että Kampin kauppakeskuksen messuilla.

Yrittäjyyden suosio opiskelijoiden keskuudessa on voimakkaassa kasvussa, eikä ihme, sillä parempaa tapaa oppia ei olekaan. On todella hienoa, että Helsingissä kokoontuvat ja kilpailevat Euroopan tulevaisuuden kärkitekijät. Helsinki on ihmisen kokoinen metropoli, jossa on vahva kansainvälinen startup-yhteisö, pormestari Vapaavuori jatkaa.

Suomen edustaja EM-kisoissa on turkulainen Entis NY, joka myy hyönteisruokaa.

Tutustu tästä tarkemmin JA Europe Enterprise Challenge 2017 ohjelmaan.

JA Europe Enterprise Challenge 2017 –tapahtumassa ovat nuorten startup –yrittäjien lisäksi mukana mm. Bruce Oreck, André-Noël Chaker, David Meltzer, Leo Nikita Kadieff ja Joonas Ahola.

 

Seuraavaksi
NY Start Up -yritysten EM-kilpailut Helsingissä alkavat tänään