Unelmaduunit kutsuu – Tule mukaan alumnitoimintaan!

26.4.2022 NY-alumnit

Nuori Yrittäjyys ry:n (NY) Vuosi yrittäjänä -ohjelma suorittaneista tulee alumneja. NY-alumnina pääset jatkamaan upeisiin tyyppeihin tutustumista, ylläpitämään yrittäjämäistä asennetta ja osallistumaan kivoihin tapahtumiin niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Älä anna siis Uskalla Yrittää -huuman tai kouluvuoden päätöksen himmentää menoa vaan…

1. Hae NY-lähettilääksi – keikkatöitä ja esiintymiskokemusta tarjolla!

Haluaisitko tienata hieman rahaa ja ryhtyä NY-lähettilääksi, joka kiertää kouluilla kertomassa omaa tarinaansa? Haku NY-lähettilääksi on auki NYT ja työrupeama on lukuvuoden mittainen. Tutustu nykyisiin lähettiläihimme täällä.

2. Job Shadow -tapahtuma tulee taas 13.10. – merkkaa kalenteriin

Nuori Yrittäjyys ry:n järjestämässä, huippusuositussa Job Shadow -päivässä eri alojen johtajat saavat työparikseen nuoren tulevaisuuden tekijän työpäivänsä ajaksi. Job Shadow järjestetään tänä vuonna 20-vuotisjuhlatunnelmissa 13. lokakuuta ja se on avoin eri puolelta Suomea tuleville NY-alumneille. Muista hakea mukaan!

3. Liity maailmanlaajuiseen NY-alumnien verkostoon

Tiesitkö, että osallistumalla Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan olet päätynyt osaksi isoa kansainvälistä alumniyhteisöä? Suomessa NY-Alumnit on nuorten ylläpitämä alumniyhdistys, joka tarjoaa jäsenilleen työelämätaitoja sekä mahdollisuuden rakentaa omia verkostojaan samanhenkisten nuorten kanssa.

NY-alumnina sinulla on mahdollisuus osallistua yhdistyksen tapahtumiin Suomessa sekä kansainvälisesti, liittyä alumnihallitukseen, kasvattaa verkostoa ja saada sen kautta mahdollisuuksia, joita muualta ei saa. Miltä kuulostaisi esimerkiksi voittaa matka ensi elokuussa Ranskaan alumnikonferenssiin?

Nuori Yrittäjyys ry:n kattojärjestö JA Worldwide on levittänyt yrittäjyyskasvatuksen ilosanomaa jo yli 100 vuotta ympäri maailman. Pelkästään Euroopassa Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan osallistuu vuosittain noin 360 000 opiskelijaa yli 40 eri maasta.

Lue lisää NY-alumneista täältä.

Seuraavaksi
Nuorten Uskalla Yrittää 2022 -kilpailun pääpalkinnot Jakobstads gymnasiumiin Pietarsaareen ja Haaga-Heliaan Helsinkiin – voittajia Gente UF ja Troa NY