skip to Main Content

NY-alumnien toimintaan ja jäseniksi ovat tervetulleita kaikki NY:n ohjelmiin osallistuneet.
NY-alumnit eli JA Alumni Finland ry on itsenäinen aktiivisten nuorten ylläpitämä alumniyhdistys, joka ei tavoittele taloudellista voittoa toiminnallaan.

Verkostoituminen muiden yrittäjähenkisten nuorten ja yritysmaailman edustajien kanssa on yhdistyksen toiminnassa vahvasti läsnä.

NY-alumnit tavoitat yhdistyksen nettisivuilta tai Facebook-sivuilta.


 

I am JA – juhlavuoden kansainvälinen kampanja alumneille

Junior Achievement (JA) -kattojärjestömme satavuotisjuhlavuoden kunniaksi on käynnistetty globaali I am JA -kampanja, jonka avulla Nuori Yrittäjyys ry:n (NY) Vuosi yrittäjänä -ohjelman käyneet alumnit voivat muodostaa yhteyden muiden maiden alumnien kanssa, jakaa ideoita sekä verkostoitua nykypäivän huippuyrittäjien kanssa.

Kampanja nostaa esiin 100 000 000 Vuosi yrittäjänä -ohjelman käyneen alumnin tarinoita ympäri maailman, ja myös Suomen NY-alumnit ovat mukana.

Sosiaalisen median profiilikuvakehyksistä ja kansikuvista I am JA Video Star -kilpailuun – juhlavuosi tarjoaa paljon hauskaa ja mielenkiintoista tekemistä alumneille ympäri maailman!

Katso osallistumisohjeet videokilpailuun NY-alumnien sivuilta ja osallistu, niin voit voittaa matkan kansainväliseen alumnikonferenssiin Wieniin.

 

Back To Top