skip to Main Content

Nuori Yrittäjyys ry (NY) on voittoa tavoittelematon yhdistys. Tuemme yrittäjyyskasvatusta, jossa tavoitteemme on saada nuoret tunnistamaan ja hyödyntämään omat kykynsä – tekemällä oppien.

Tarjoamme 7–29-vuotiaiden nuorten yrittäjyysasennetta, työelämätaitoja ja taloudenhallintaa tukevia ohjelmia, jotka toteutetaan kouluissa osana opetusta. Tutustu ohjelmiimme.

Yhdistyksen rahoitus muodostuu pääosin säätiöiden ja yritysten tuesta.

NY on osa kansainvälistä Junior Achievement (JA) -verkostoa. JA on maailman laajin yrittäjyys- ja kuluttajakasvatusta nuorille tarjoava organisaatio. Verkosto tavoittaa vuodessa yli kymmenen miljoonaa oppilasta 113 maassa.

Maksuttomia ohjelmia

Nuori Yrittäjyys ry tarjoaa kaikkiin ohjelmiin valmiin opintomateriaalin sekä tukea materiaalin käyttöönotossa. Ohjelmat ovat maksuttomia lukuunottamatta NY Vuosi yrittäjänä – ja NY Start Up -ohjelmia. Myös opettajien ohjelmakoulutus on maksutonta.

NY kannustaa kouluja avaamaan ovensa ympäröivään yhteiskuntaan. NY-ohjelmiin sisäänkirjoitetut liike-elämän vapaaehtoisten roolit helpottavat yhteistyön rakentamista koulujen ja yritysten välille.

NY-ohjelmat muodostavat NY Yrittäjyyskasvatuksen polku -kokonaisuuden, joka tarjoaa yhteistyömahdollisuuksia alaluokilta korkea-asteelle.

Back To Top