skip to Main Content

Job Shadow -päivä tarjoaa mahdollisuuden tutustua työelämään

Job Shadow -päivä on kokemus, jonka muistat vielä pitkään. Päivän aikana pääset seuraamaan kokeneen johtajan tai vaikuttajan työpäivää lähietäisyydeltä. Päivään kuuluu yrityksen toimintaan tutustumista, verkostoitumista ja pääset osaksi päivittäisiä työtehtäviä sekä kokouksia.

Päivä huipentuu yhteiseen päätöstilaisuuteen, jossa kaikki nuoret ja johtajat pääsevät jakamaan kokemuksiaan. Tilaisuus on mukava verkostoitumishetki Job Shadow -päivän päätteeksi.

Johtajat ja vaikuttajat tulevat Nuori Yrittäjyys ry:n kumppaniorganisaatioista. NY:n asiantuntijat valitsevat sopivat parit nuorista ja johtajista päivän ajaksi.

Haku Job Shadow -tapahtumaan on käynnissä!

Nuori Yrittäjyys ry:n alumnitapahtuma Job Shadow järjestetään tänä vuonna 13. lokakuuta 20-vuotisjuhlatunnelmissa. Mukaan mahtuu rajallinen joukko nuoria ja valinnat tehdään hakemusten perusteella. Voit hakea mukaan, jos olet käynyt Vuosi yrittäjänä -ohjelman keväällä 2022.

Nuori Yrittäjyys ry kustantaa osallistujien matkat, majoitukset ja ruuat.

Mikäli olet kiinnostunut lähtemään päivään mukaan, laita meille lyhyt esittelysi sähköpostilla 22.6. mennessä osoitteeseen: nikita@nuoriyrittajyys.fi. 

Tervetuloa viettämään ikimuistoinen päivä Helsingissä!

ManPowerGroupin tapahtumassa vinkkejä työnhakuun

Ready for Work on ManpowerGroupin ja Nuori Yrittäjyys ry:n järjestämä yhteistyötapahtuma Job Shadow -päivää edeltävänä iltana. Tapahtuma on suunnattu Job Shadow -päivään osallistuville nuorille, jotka saavat kullan arvoisia vinkkejä työnhakuun ja henkilöbrändäykseen rekrytoinnin ammattilaisilta.

Seuraa somessa: #NYJobShadow ja #NuoriYrittäjyys

Back To Top