skip to Main Content

Job Shadow -päivä tarjoaa mahdollisuuden tutustua työelämään

Job Shadow -päivä on kokemus, jonka muistat vielä pitkään. Päivän aikana pääset seuraamaan kokeneen johtajan tai vaikuttajan työpäivää lähietäisyydeltä. Päivään kuuluu yrityksen toimintaan tutustumista, verkostoitumista ja pääset osaksi päivittäisiä työtehtäviä sekä kokouksia.

Johtajat ja vaikuttajat tulevat Nuori Yrittäjyys ry:n kumppaniorganisaatioista. NY:n asiantuntijat valitsevat sopivat parit nuorista ja johtajista päivän ajaksi.

Päivä huipentuu yhteiseen päätöstilaisuuteen, jossa kaikki nuoret ja johtajat pääsevät jakamaan kokemuksiaan. Tilaisuus on rento verkostoitumishetki Job Shadow -päivän päätteeksi ja järjestetään Helsingissä. Mukana on myös NY-alumnien hallitus!

ManPowerGroupin tapahtumassa vinkkejä työnhakuun

Ready for Work on ManpowerGroupin ja Nuori Yrittäjyys ry:n järjestämä yhteistyötapahtuma Job Shadow -päivää edeltävänä iltana. Tapahtuma on suunnattu Job Shadow -päivään osallistuville nuorille, jotka saavat kullan arvoisia vinkkejä työnhakuun ja henkilöbrändäykseen rekrytoinnin ammattilaisilta.

 

Ilmoittautuminen

Voit hakea mukaan jälleen ensi syksynä, jos olet käynyt Vuosi yrittäjänä -ohjelman keväällä 2022. Mukaan mahtuu vain rajallinen joukko nuoria ja valinnat tehdään hakemusten perusteella. Valinnasta ilmoitetaan hakuajan päätyttyä. Tervetuloa mukaan viettämään ikimuistoinen päivä!

Seuraa somessa: #NYJobShadow ja #NuoriYrittäjyys

Back To Top