skip to Main Content

Ideoille siivet!

Nuori Yrittäjyys tarjoaa kouluille opinto-ohjelmia, joiden avulla opit hyödyntämään tietojasi, taitojasi ja ideoitasi, ja opit samalla aktiivista asennetta, työelämätaitoja ja oman talouden hallintaa. Tekemällä oppien muiden kanssa saat itseluottamusta ja valmiuksia pärjätä koulun jälkeisessä elämässä.

Verkkoharjoituksia ohjelmien tueksi

Tutustu myös näihin

Kokeile yrittäjyyttä kouluvuoden ajan!

Oletko täynnä nerokkaita ideoita, joilla voisit ansaita rahaa? Onko sinulla unelma, jonka tahtoisit toteuttaa yhdessä koulukaveriesi kanssa? Tahtoisitko olla oman yrityksesi toimitusjohtaja?

Vuosi yrittäjänä -ohjelma tarjoaa tilaisuuden kokeilla yrittäjyyttä käytännössä perustamalla oma yritys vuoden ajaksi.

Opi yrittäjyyden perusasiat, hanki eväitä työelämään ja tee ideoillasi rahaa! Ohjelmissa opit vastuunottamista, johtajuutta, taloudenhallintaa ja vuorovaikutustaitoja. Näitä taitoja tarvitset myös työelämässä, joten hanki itsellesi etulyöntiasema työnhakuun!

Innovoi yrittäjyysleirillä!

Miltä kuulostaa yhden koulupäivän tai vuorokauden mittainen yrittäjyysleiri, jossa pääset yhdessä koulukaveriesi kanssa harjoittelemaan innovointia, mainontaa, yhteistyötä ja ongelmanratkaisukykyä? NY:n eri kouluasteille suunnatuilla leireillä, kuten 24h -leirillä opitaan tekemällä oppien ja hauskalla tavalla yrittäjämäistä asennetta ja omien vahvuuksien hyödyntämistä.

Lähde NY-aktiiviksi!

Oletko jo osallistunut NY-ohjelmiin? Lähde mukaan alumnitoimintaan! NY-alumnit on nuorten ylläpitämä alumniyhdistys, joka tarjoaa verkostoja ja tekemistä. Lue lisää alumnitoiminnasta.

Tai kävitkö NY-leirin? Leirit toimivat nuorilta nuorille -periaatteella, joten lähde seuraavalle leirille tuutoriksi uutta leirisukupolvea ohjaamaan. Kysy lisää opettajaltasi ja opi itsekin lisää!

Onko koulusi jo mukana?

Päästäksesi mukaan NY-leireille, Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan tai muihin ohjelmiimme, kysy opettajaltasi, mitä NY-ohjelmia koululla on tarjota, sillä kaikki NY-ohjelmat toteutetaan opettajan johdolla osana oppilaitosten opetusta.

Voit myös itse ehdottaa opettajalle NY-ohjelman käyttöä! Lisää NY:n ohjelmista voit lukea Ohjelmat-sivulta. Kaikki NY-ohjelmat toteutetaan osana oppilaitosten opetusta ja opettajien johdolla.

Back To Top