skip to Main Content

Toimintaa, jonka tuloksena opit luottamaan tulevaisuuteesi! 🚀

Suomessa on kymmeniä tuhansia nuoria, jotka ovat käyneet tai ovat parhaillaan suorittamassa jotakin NY:n tarjoamista ohjelmista.

Toimintamme on olemassa sinua varten, joka haluat

💎 kehittää tulevaisuudessa tarvittavia työelämätaitoja
💎 luoda arvokkaita verkostoja
💎 saada kannustusta ja yhteisön tuen
💎 oppia ansaitsemaan rahaa.

Nuori Yrittäjyys ry tarjoaa kouluille ohjelmia, joiden avulla opit löytämään omat vahvuutesi ja hyödyntämään tietojasi, taitojasi ja ideoitasi. Ohjelman aikana harjoittelet aktiivista asennetta, työelämätaitoja ja oman talouden hallintaa. Tekemällä oppien yhdessä muiden kanssa saat itseluottamusta ja valmiuksia pärjätä koulun jälkeisessä elämässä.

Tutustu nuorille suunnattuihin kanaviimme

🔥 TikTok: @nuoriyrittajyys
📷 Instagram: @nuoriyrittajyys
🎧 Podcast: Uskalla yrittää

Mahdollisuuksia jokaiselle

Kokeile yrittäjyyttä kouluvuoden ajan!
Oletko täynnä nerokkaita ideoita, joilla voisit ansaita rahaa? Onko sinulla unelma, jonka tahtoisit toteuttaa yhdessä koulukaveriesi kanssa? Tahtoisitko olla oman yrityksesi toimitusjohtaja?

Vuosi yrittäjänä -ohjelma tarjoaa tilaisuuden kokeilla yrittäjyyttä käytännössä perustamalla oma yritys vuoden ajaksi.

Opi yrittäjyyden perusasiat, hanki eväitä työelämään ja tee ideoillasi rahaa! Ohjelmissa opit vastuunottamista, johtajuutta, taloudenhallintaa ja vuorovaikutustaitoja. Näitä taitoja tarvitset myös työelämässä, joten hanki itsellesi etulyöntiasema työnhakuun!

Innovoi yrittäjyysleirillä!

Miltä kuulostaa yhden koulupäivän mittainen yrittäjyysleiri, jossa pääset yhdessä koulukaveriesi kanssa harjoittelemaan innovointia, mainontaa, yhteistyötä ja ongelmanratkaisukykyä? NY:n eri kouluasteille suunnatuilla innovaatioleireillä opitaan tekemällä oppien ja hauskalla tavalla yrittäjämäistä asennetta ja omien vahvuuksien hyödyntämistä.

Lähde mukaan alumnitoimintaan

Oletko jo osallistunut NY-ohjelmiin? Lähde mukaan alumnitoimintaan! NY-alumnit on nuorten ylläpitämä alumniyhdistys, joka tarjoaa verkostoja ja tekemistä. Lue lisää alumnitoiminnasta.

🎤 Tai kävitkö NY-leirin? Leirit toimivat nuorilta nuorille -periaatteella, joten lähde seuraavalle leirille tuutoriksi uutta leirisukupolvea ohjaamaan. Kysy lisää opettajaltasi ja opi itsekin lisää!

🎤 Tai haluaisitko tienata hieman ja ryhtyä NY-lähettilääksi, joka kiertää kouluilla kertomassa omaa tarinaansa? Hakuaika NY-lähettilääksi on keväisin ja työrupeama on lukuvuoden mittainen.  Tutustu nykyisiin lähettiläihimme täällä.

Onko koulusi jo mukana?

Päästäksesi mukaan NY-leireille, Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan tai muihin ohjelmiimme, kysy opettajaltasi, mitä NY-ohjelmia koululla on tarjota, sillä kaikki NY-ohjelmat toteutetaan opettajan johdolla osana oppilaitosten opetusta.

Voit myös itse ehdottaa opettajalle NY-ohjelman käyttöä! Lisää NY:n ohjelmista voit lukea Ohjelmat-sivulta. Kaikki NY-ohjelmat toteutetaan osana oppilaitosten opetusta ja opettajien johdolla.

Maksuttomia verkkoharjoituksia ohjelmien tueksi

Back To Top