skip to Main Content

Seuraava Job Shadow -tapahtuma järjestetään jälleen 2022!

Nuori Yrittäjyys ry:n järjestämässä Job Shadow -päivässä eri alojen johtajat saavat työparikseen nuoren tulevaisuuden tekijän työpäivänsä ajaksi. Nuoret tulevat eri puolilta Suomea ja ovat kaikki osallistuneet osana koulunsa opetusta NY:n yrittäjyyskasvatus ohjelmaan.

Job Shadow -johtaja iltatilaisuudessa.

KOHTAAMISIA NUORTEN KANSSA

Job Shadow -päivä tuo nuorta energiaa yritykseesi yhden työpäivän ajaksi. Päivän aikana nuori seuraa työtehtäviäsi, osallistuu keskusteluihin ja kertoo omasta yrittäjäkokemuksestaan. Nuoret tulevat ylä-, toiselta, ja korkea-asteelta ja ovat käyneet Nuori Yrittäjyys ry:n Vuosi yrittäjänä -ohjelman.

Päivän päätteksi kokoonnumme yhteiseen päätöstilaisuuteen jakamaa kokemuksia muiden nuorten ja johtajien kanssa.

Pelkkiä superlatiiveja sanottavana tästä päivästä. Suosittelen ehdottomasti kaikille! – Olli Luukkainen, puheenjohtaja, OAJ

PÄÄTÖSTILAISUUS

Päivä huipentuu yhteiseen päätöstilaisuuteen klo 16 – 17:30, jossa kaikki nuoret ja johtajat pääsevät jakamaan kokemuksiaan. Tilaisuus on rento verkostoitumishetki Job Shadow -päivän päätteeksi ja järjestetään Helsingissä myöhemmin ilmoitettavassa paikassa. Mukana on myös NY-alumnien hallitus!

Job Shadow -päivän iltatilaisuus

READY FOR WORK

Ready for Work on ManpowerGroupin ja Nuori Yrittäjyys ry:n järjestämä yhteistyötapahtuma Job Shadow -päivää edeltävänä iltana. Tapahtuma on suunnattu Job Shadow -päivään osallistuville nuorille, jotka saavat kullan arvoisia vinkkejä työnhakuun ja henkilöbrändäykseen rekrytoinnin ammattilaisilta.

Tapahtuma järjestetään 27.10.2021.

AFTERMOVIE

#nuoriyrittäjyys ja #NYjobshadow

Job Shadow galleria

YHTEYSTIEDOT

Tapahtumatuottaja
Nikita Gavrilenko
nikita[@]nuoriyrittajyys.fi

Back To Top