skip to Main Content

Yhteistyökumppanit

Nuori Yrittäjyys ry:n kumppanit mahdollistavat tärkeän työmme lasten ja nuorten yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitojen parissa Suomessa.

Kumppanimme tukevat toimintaamme monilla eri tavoilla. Olemme yhdessä esimerkiksi tarjonneet kouluille maksuttomia oppimateriaaleja sekä järjestäneet erilaisia yrittäjyyskilpailuja ja -tapahtumia, joissa kumppanimme ovat olleet mukana myös tuomaristossa tai puhujina.

Maaliskuussa 2021 joukko tunnettuja yrittäjiä mukaan lukien Ilkka Paananen, Mikko Kodisoja ja Risto Siilasmaa sekä Louise ja Göran Ehrnrooth Säätiö lähtivät tukemaan toimintaamme viideksi vuodeksi. Lisäksi toiminnassamme ovat yksityishenkilöinä Lassi Leppinen ja Petri Järvilehto.

Olemme avoimia uudenlaisille kumppanuuksille, jotta voimme yhdessä rakentaa menestystä seuraaville vuosikymmenille. Teemme tätä lasten ja nuorten vuoksi ja tahdomme sinut mukaan.

Haluatko ryhtyä kumppaniksemme?

Pääyhteistyökumppanit

Fennia on ollut tukemassa toimintaamme lähes kahdenkymmenen vuoden ajan, eli Nuori Yrittäjyys ry:n alusta lähtien.
Lue lisää Fennian kokemuksista kestävästä yhteistyöstä.

Elo on ollut pääyhteistyökumppanimme jo kymmenen vuoden ajan. Elo ja Nuori Yrittäjyys ry vaikuttavat yhdessä positiivisesti nuorten yrittäjyyteen ja ideoihin.
Lue yhteistyöstämme ja Elon vinkit hyvinvoinnin ylläpitämiseen etäaikana.

SEB  on ollut mukana kannustamassa ja tukemassa nuoria tulevaisuuden yrittäjiä ohjelmiemme ja tapahtumiemme kautta jo vuosia.
Lue lisää yhteistyöstämme ja siitä, miksi SEB haluaa tukea toimintaamme.

Johtava pohjoismainen asianajotoimisto Roschier on ollut pääyhteistyökumppanimme jo vuodesta 2016 lähtien. Yhteistyö on mahdollistanut nuorten työelämätaitojen tukemisen nopeasti muuttuvassa yhteiskunnassa.

OP Ryhmä on tukenut toimintaamme jo vuosia ja kannustanut ohjelmissamme olevia lapsia ja nuoria Uskalla Yrittää -finaalin tuomaristossa.
Lue OP ryhmän henkilöstön kokemuksia Uskalla Yrittää-semifinaaleista.

Yksityisyrittäjäin säätiö on jo vuosia tukenut tavoitteitamme mahdollistaa maksuttomia yrittäjyys- työelämä- ja taloustaito-ohjelmia kaikille lapsille ja nuorille Suomessa.

NY on mukana seuraavissa hankkeissa

Sensational STEM -hanke (Osatoteuttajana)

GOALS-hanke

Back To Top