Tule mukaan – aloitetaan yhteistyö

Yrittäjämäisistä taidoista on hyötyä kaikille lapsille ja nuorille. Yrittäjyyskasvatuksella tuetaan myös alueiden vetovoimaa.

Tulevaisuustaitoja ja hyvinvointia

Tavoitteenamme ovat itseensä uskovat ja osaavat nuoret, jotka osallistuvat aktiivisesti yhteiskunnan rakentamiseen, työllistävät itsensä ja muita sekä huolehtivat vastuullisesti omasta taloudestaan.

Kumppanina voit tukea työtämme lasten ja nuorten hyväksi monin eri tavoin. Tukesi voi liittyä oppimisohjelmiemme kehittämiseen, nuorille suunnatun tapahtumamme järjestämiseen, työpaikkavierailuun, tuomarin, valmentajan tai puhujan rooliin. Suosittu osallistumisen muoto on myös Job Shadow -päivämme, jossa johtaja tai työelämän vaikuttaja tarjoaa nuorelle mahdollisuuden seurata työtään yhden päivän ajan.

Tule mukaan!

Oletko kiinnostunut tukemaan lasten ja nuorten yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitoja? Nuorten kautta tutustut tulevaisuuden mahdollisiin yrittäjiin ja voit kannustaa heitä uusien tietojen ja taitojen oppimisessa sekä omien vahvuuksien tunnistamisessa.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, niin keskustellaan, mikä voisi olla organisaatiollenne paras tapa osallistua toimintaamme.

Sami Suomela
toiminnanjohtaja
044 777 8970
sami [at] nuoriyrittajyys.fi

Onnistumisen kokemuksia ja uusia oppeja

Katso videolta, mitä nuoret kertovat kokemuksistaan Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa ja Uskalla Yrittää -tapahtumassa.

Tutustu yhteistyömuotoihin

Videolla kumppanimme työeläkeyhtiö Elon markkinointijohtaja Joni Tikkanen kertoo yhteistyöstä nuorten tukemiseksi.

Lue lisää: