Tule rakentamaan huomisen Suomea

Huomisen tekijät ja vaikuttajat mentoroidaan tänään. Meidän kanssamme voit antaa oman panoksesi nuorten osaamiseen ja tulevaisuuteen.

Työtä lasten ja nuorten hyväksi

Kumppanimme mahdollistavat tärkeän työmme lasten ja nuorten yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitojen edistämiseksi Suomessa.


Nuorelle

Suunnataan yhdessä kohti tavoitetta

Globaalin maailman jatkuva muutos vaikuttaa lasten ja nuorten tuleviin urapolkuihin: työelämässä tarvittaviin tietoihin ja taitoihin, ammatteihin sekä työntekijän ja työnantajan välisiin suhteisiin. On tärkeää, että kaikki lapset ja nuoret saisivat harjoitella yrittäjämäisiä taitoja jo koulussa. 

Tavoitteemme on, että vuonna 2025 jopa 80 % Suomen kouluista hyödyntää yrittäjyys-, työelämä- tai taloustaitoja harjoittavia ohjelmiamme tai palveluitamme.

Tutustu kumppaneihimme ja yhteistyötapoihin!

Työeläkeyhtiö Elo
SEB
Fennia

Lyhyesti toiminnastamme

Nuori Yrittäjyys ry tarjoaa oppilaitoksille yrittäjyys- työelämä- ja taloustaitoja kehittäviä ohjelmia ja -palveluja. Toiminnallamme autamme opettajia edistämään näitä taitoja aina varhaiskasvatuksesta korkea-asteelle. Tavoitteemme on, että jokaisella lapsella ja nuorella on tasavertaiset mahdollisuudet oppia ja kokeilla tulevaisuuden tärkeitä taitoja. Toimimme osana maailmanlaajuista Junior Achievement -verkostoa, joka tavoittaa vuosittain yli 10 miljoonaa lasta ympäri maailman.

Yhdistyksemme on kaksikielinen ja lisäksi osa ohjelmistamme on tarjolla myös englannin kielellä.

Lue lisää: Tietoa Nuori Yrittäjyys ry:stä

Kaikki kumppanimme

”Yrittäjyyden ansiosta minun ei tarvitse valita mitä unelmistani tavoittelen”

Nuori Yrittäjyys ry:n alumni, Jessica Huhtinen tekee töitä sen eteen, että jonain päivänä hänellä on omaa nimeä kantava fitness- ja voimisteluvaatebrändi. Yrittäjyys alkoi aikoinaan pyöriä naisen mielessä ja ammattiopistossa oli mahdollista suorittaa Nuori Yrittäjyys ry:n kehittämä Vuosi yrittäjänä -ohjelma. ”Osasin jo ommella, joten halusin keskittyä opinnoissani liiketoimintapuoleen. Lopulta opettaja ilmoitti minut Nuori Yrittäjyys -yhdistyksen Uskalla yrittää -kilpailuun ja voitin OP-ryhmän palkinnon.” Muille yrittäjyydestä haaveileville Jessica jakaa vinkin: Kuuntele asiakasta. Tyytyväinen asiakas kertoo sinusta eteenpäin. Hyvät tekijät muistetaan.

Kuva: Marko Koivistoinen / Kuvakeikka

Miten osallistua?