skip to Main Content
Keski-Suomi

Nuori Yrittäjyys ry:n aluetoimisto Jyväskylässä tarjoaa palveluja koko Keski-Suomen alueella, Kuhmoisista aina Pihtiputaalle saakka. Järjestämme yrittäjyyskasvatukseen liittyviä koulutuksia ja tuemme opettajia NY:n oppimateriaalien ja opetusohjelmien käytössä kaikilla kouluasteilla.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat lisätietoa tai tarvitset tukea ja inspiraatiota yrittäjyyskasvatukseen liittyvissä asioissa.

Sanna Carp
Aluepäällikkö
040 754 1155
[email protected] nuoriyrittajyys.fi

Sijainti

Toimimme Yritystehtaan tiloissa, Jyväskylän Kankaan alueella, uusissa upeissa tiloissa.  Pysäköintitilaa löytyy runsaasti mm. Kankaan omasta P-talosta (tuntiveloitus) tai läheisen Kankaan saunan P-alueelta (parkkikiekolla 2t).

Osoite: Kympinkatu 3 C, 40320 Jyväskylä

Tulevia tapahtumia Keski-Suomessa

Nuori Yrittäjyys -ohjelmakoulutuksia järjestetään tarpeen mukaan. Lukuvuonna 2020-2021 toteutukset ovat ensisijaisesti verkossa. Otathan yhteyttä ja kerrot toiveistasi ja tarpeistasi, niin sovitaan aika.

 

Huom! Covid19-tartuntatilanne on siirtänyt tapahtumat ja koulutukset toistaiseksi verkon kautta toteutettaviksi. Seuraamme tilannetta ja järjestämme myös live-tapaamisia heti, kun se on jälleen turvallista.

 

KOULUTUKSET KESKI-SUOMESSA

Kevät 2021 

Ei tulevia koulutuksia.

Syksy 2021

Suunnittelemme parhaillaan alueen koulutuksia syksylle 2021. Jos sinulla on toiveita otathan yhteyttä.

Kansallisen koulutuskalenterin löydät täältä.

 

OPETTAJA, PYYDÄ NY-LÄHETTILÄS INNOSTAMAAN KOULULLESI!

 

NY-lähettiläät ovat Vuosi yrittäjänä -ohjelman käyneitä nuoria, eli NY-alumneja.

Lähettiläät tekevät vierailuja yläkouluihin ja toisen asteen oppilaitoksiin, jotka käyttävät Vuosi yrittäjänä-ohjelmaa tai aikovat ottaa ohjelman käyttöön.

Kevään 2021 kouluvierailut toteutetaan lähtökohtaisesti etänä.

Lue lisää ja varaa Keski-Suomen oma NY-lähettiläs käymään koulullasi tästä.

 

Back To Top