skip to Main Content
Kanta-Häme
Yrittää pitää, käy syteen taikka saveen.
(Loppilainen sananlasku)

Nuori Yrittäjyys ry:n aluetoimisto Hämeenlinnassa tarjoaa palveluja koko Kanta-Hämeen alueella. Järjestämme koulutuksia ja tuemme opettajia NY:n oppimateriaalien ja opetusohjelmien käytössä. Otathan yhteyttä, jos haluat tietää enemmän, jos tarvitset tukea ja inspiraatiota työhösi yrittäjämäisen asenteen puolesta. 

Virve Turunen 

Aluepäällikkö 

Raatihuoneenkatu 21-23
13200 Hämeenlinna

050 4710330 
virve.turunen@ nuoriyrittajyys.fi 

Tulevia tapahtumia Kanta-Hämeessä 

Uskalla yrittää -seminaari

Aika: tiistai 17.11. klo 13-14.30

Paikka: Virtuaalitoteutus, klikkaa mukaan tästä: https://uskallayrittaa.fi/seminaarit/

Uskalla Yrittää -seminaarit ovat verkossa toteutettavia puhujatapahtumia, joiden tavoitteena on inspiroida ja rohkaista nuoria sekä opettajia yrittäjyyden maailmaan. Puhujina kuullaan tunnettuja eri alojen asiantuntijoita, joiden puheet linkittyvät pääteemaan ”uskalla yrittää”.

17.11. puhujat: Jarno Laasala, Noora Fagerström, OP Helsinki, Paola Suhonen.

Joulukuun opekahvit: Pieni kysymys, suuri asia – opekahvila vahvuuksista ja arvioinnista

Aika: 8.12. klo 15-16.30

Kanta-Hämeen, Pirkanmaan ja Satakunnan alueiden yhteiset opekahvit ovat jälleen joulukuussa. Teema arviointi ja vahvuudet. Teams-linkki lisätään sivulle noin kaksi viikkoa ennen kahvilaa.

Onnistuneen kahvilatunnelman ja keskustelevan ilmapiirin luomiseksi pyydämme sinua varmistamaan etukäteen, että voit hetkittäin avata kamerayhteyden ja käyttää mikrofonia. ​

Tarjoamme kaikille opekahvilaan osallistuville kahvit. Jättämällä tilaisuuden aikana meille tietosi saat sähköpostiisi koodin, jolla voit käydä lunastamassa oman kahvihetkesi miltä tahansa R-kioskilta.

 

Verkkotallenteita syksyn tilaisuuksista

Proakatemiassa opiskeleva Matilda Tella kertoo oman kokemuksensa Vuosi yrittäjänä -ohjelmasta, mitä vuoden aikana opittiin ja mihin se johti.
Vuoden paras NY-yritys Jalo NY kertoo tarinansa ja mitä matkan varrella tuli opittua. Katse suunnataan myös tulevaisuuden suunnitelmiin niin yrityksen kuin jäseniensä osalta.
Inspiroiva ja yrittäjyyden maailmaan nuoria rohkaiseva puhujatapahtuma! Pääpuhujien kautta sukelletaan teemaan ”uskalla yrittää”. Puhujina: Nelli Såger, Ville Ahtiainen ja Petra Gargano.

Vaga vara foretagsam -seminarium

Våga vara företagsam -seminarierna är digitala evenemang som ska inspirera och uppmuntra både ungdomar och lärare till företagsamhet. Alla som är intresserade av temat är välkomna att delta. Seminariernas talare är kända experter från olika branscher och deras presentationer är alla kopplade till huvudtemat ”våga vara företagsam”.

Back To Top