skip to Main Content
Kanta-Häme
Yrittää pitää, käy syteen taikka saveen.
(Loppilainen sananlasku)

Nuori Yrittäjyys ry:n aluetoimisto Hämeenlinnassa tarjoaa palveluja koko Kanta-Hämeen alueella. Järjestämme koulutuksia ja tuemme opettajia NY:n oppimateriaalien ja opetusohjelmien käytössä. Otathan yhteyttä, jos haluat tietää enemmän, jos tarvitset tukea ja inspiraatiota työhösi yrittäjämäisen asenteen puolesta. 

Virve Turunen 

Aluepäällikkö 

Raatihuoneenkatu 21-23
13200 Hämeenlinna

050 4710330 
virve.turunen@ nuoriyrittajyys.fi 

Energistä ja rohkeaa alkanutta vuotta!

Tervetuloa mukaan Nuori Yrittäjyys ry:n tapahtumiin, koulutuksiin ja ohjelmiin. Tehdään yhdessä oppimisesta ja oivaltamisesta innostavaa!

Tulevia tapahtumia Kanta-Hämeessä 

Nuori Yrittäjyys -ohjelmakoulutuksia järjestetään tarpeen mukaan. Lukuvuonna 2020-2021 toteutukset ovat ensisijaisesti verkossa. Otathan yhteyttä ja kerrot toiveistasi ja tarpeistasi, niin sovitaan aika.

Kanta-Hämeen Uskalla Yrittää -semifinaali ja seminaari 17.2.

Aika: ke 17.2.2021 klo 9-11.30 ja klo 12-15.30
Paikka: virtuaalitoteutus Howspace-alustalla.
Rekisteröityminen täällä.

Uskalla Yrittää on Suomen merkittävin nuorten yrittäjyyskilpailu, johon kuuluu yhdeksän, eri puolilla Suomea järjestettävääalueellista semifinaalia.

Kilpailu huipentuu Helsingissä 21.-22.4.2021 Suomen finaaliin. Voittajatiimi edustaa Suomea kesällä 2021 European Company of the Year– kilpailussa 39 maan joukossa.  

Helmikuussa käynnistyvien virtuaalisemifinaalien yhteydessä järjestetään Uskalla Yrittää-inspiraatioseminaareja, nuorten yritysesittelyjä ja hyviä keskusteluja. Opettajille on luvassa omaa ohjelmaa ja verkostoitumista OpeCafe:ssa 

Tapahtumat ovat maksuttomia. Tervetuloa innostumaan ja kannustamaan nuoria! 

 

Opekahvila: Yrittäjyyskasvatusideoiden ja -toteutusten jakaminen

  • Aika: ke 11.3. klo 15.00 – 16.30  
  • Paikka: Microsoft Teams / oma tietokone

Hämeenlinnan lyseon lukion ja Ylöjärven lukion opettajat jakavat tietoa yrittäjyyskasvatustoteutuksistaan. Keskusteleva ja innostava opekahvila vahvuuksista ja toiminnan paikoista.

Ilmoittautuminen ja liittymislinkki tulevat sivulle tapahtuman lähestyessä.

 

Verkkotallenteita syksyn tilaisuuksista

Proakatemiassa opiskeleva Matilda Tella kertoo oman kokemuksensa Vuosi yrittäjänä -ohjelmasta, mitä vuoden aikana opittiin ja mihin se johti.
Vuoden paras NY-yritys Jalo NY kertoo tarinansa ja mitä matkan varrella tuli opittua. Katse suunnataan myös tulevaisuuden suunnitelmiin niin yrityksen kuin jäseniensä osalta.
Inspiroiva ja yrittäjyyden maailmaan nuoria rohkaiseva puhujatapahtuma! Pääpuhujien kautta sukelletaan teemaan ”uskalla yrittää”. Katso tallenteet täältä.

Vaga vara foretagsam -seminarium

Våga vara företagsam -seminarierna är digitala evenemang som ska inspirera och uppmuntra både ungdomar och lärare till företagsamhet. Alla som är intresserade av temat är välkomna att delta. Seminariernas talare är kända experter från olika branscher och deras presentationer är alla kopplade till huvudtemat ”våga vara företagsam”.

Back To Top