skip to Main Content
Kanta-Häme
Yrittää pitää, käy syteen taikka saveen.
(Loppilainen sananlasku)

Nuori Yrittäjyys ry:n aluetoimisto Hämeenlinnassa tarjoaa palveluja koko Kanta-Hämeen alueella. Järjestämme koulutuksia ja tuemme opettajia NY:n oppimateriaalien ja opetusohjelmien käytössä. Otathan yhteyttä, jos haluat tietää enemmän, jos tarvitset tukea ja inspiraatiota työhösi yrittäjämäisen asenteen puolesta. 

Virve Turunen 

Aluepäällikkö 

Raatihuoneenkatu 21-23
13200 Hämeenlinna

050 4710330 
virve.turunen@ nuoriyrittajyys.fi 

Iloista lukuvuotta 2021-2022!

Tervetuloa mukaan Nuori Yrittäjyys ry:n tapahtumiin, koulutuksiin ja ohjelmiin. Tehdään yhdessä oppimisesta ja oivaltamisesta innostavaa!

Tulevia tapahtumia Kanta-Hämeessä 

Nuori Yrittäjyys -ohjelmakoulutuksia järjestetään pitkin lukuvuotta, koulutuskalenterista näet tulossa olevat koulutukset. Lukuvuonna 2021-2022 toteutukset ovat ensisijaisesti verkossa. Kanta-Hämeen alueella aluepäällikkö opastaa NY:n ohjelmien käyttöönotossa, auttaa löytämään työelämäkumppanuuksia ja toteuttaa räätälöityjä koulutuksia, sekä vesoja. Otathan yhteyttä ja kerrot toiveistasi ja tarpeistasi!

4.10. klo 13.30-15.30 Circula-kiertotalousyrittäjyyspelin koulutus

Koulutuksessa kerrotaan käytännönläheisesti ja konkreettisin esimerkein miten hyödynnät Circula-lautapeliä myös verkko-opetuksessa.

14.10. klo 89 ja 1516 Vuosi yrittäjänä -koulutus (sama koulutus ap ja ip)

Koulutuksessa kerrotaan käytännönläheisesti ja konkreettisin esimerkein miten otat käyttöön yläkouluun, toiselle asteelle ja korkea-asteelle sopivan yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitoja harjoittavan Vuosi yrittäjänä -ohjelman.

2.11. klo 14–16 Yläkouluohjelmien koulutus

Koulutuksessa kerrotaan käytännönläheisesti ja konkreettisin esimerkein miten otat käyttöön vuosiluokille 7–9 sopivat yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitoja harjoittavat ohjelmamme: Oma talous, Oma työ ja Innovaatioleiri. Ilmoittautumislinkki tulee lähempänä koulutusta.

9.11. klo 12–15 Alakouluohjelmien koulutus

Koulutuksessa kerrotaan käytännönläheisesti ja konkreettisin esimerkein miten otat käyttöön alakouluun sopivat yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitoja harjoittavat ohjelmamme: Meidän perheemme, Minä + sinä = me, Meidän yhteiskuntamme, Pikkuyrittäjät ja Innovaatioleiri. Ilmoittautumislinkki tulee lähempänä koulutusta.

14.12. klo 89 ja 1516 Vuosi yrittäjänä -koulutus (sama koulutus ap ja ip)

Koulutuksessa kerrotaan käytännönläheisesti ja konkreettisin esimerkein miten otat käyttöön yläkouluun, toiselle asteelle ja korkea-asteelle sopivan yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitoja harjoittavan Vuosi yrittäjänä -ohjelman.

 

Kaikissa ohjelmakoulutuksissa tutustutaan opinto-ohjelmien sisältöön ja erityispiirteisiin, minkä jälkeen ohjelmien käyttöönotto on helppoa.

Ilmoittaminen koulutuksiin avataan elokuussa. Siihen asti voit ilmoittautua sähköpostitse: [email protected]

Muita tärkeitä päivämääriä ja ajankohtia:

Yrittäjän päivän viikko ja yrittäjän päivä: viikko 35, yrittäjän päivä 5.9.

Job Shadow -päivä 28.10.2021

Global Entrepreneurship Week viikko 45.
Suunnittele ohjelmaa näiden ajankohtien yhteyteen ja pyydä aluepäällikkö mukaan toteutukseen! Vinkkejä ja valmiita malleja löydät opettajille suunnatusta tralla.fi -palvelusta.

Verkkotallenteita lukuvuoden 2020-2021 tilaisuuksista

Proakatemiassa opiskeleva Matilda Tella kertoo oman kokemuksensa Vuosi yrittäjänä -ohjelmasta, mitä vuoden aikana opittiin ja mihin se johti.
Vuoden paras NY-yritys Jalo NY kertoo tarinansa ja mitä matkan varrella tuli opittua. Katse suunnataan myös tulevaisuuden suunnitelmiin niin yrityksen kuin jäseniensä osalta.
Inspiroiva ja yrittäjyyden maailmaan nuoria rohkaiseva puhujatapahtuma! Pääpuhujien kautta sukelletaan teemaan ”uskalla yrittää”. Katso tallenteet täältä.

Vaga vara foretagsam -seminarium

Våga vara företagsam -seminarierna är digitala evenemang som ska inspirera och uppmuntra både ungdomar och lärare till företagsamhet. Alla som är intresserade av temat är välkomna att delta. Seminariernas talare är kända experter från olika branscher och deras presentationer är alla kopplade till huvudtemat ”våga vara företagsam”.

Back To Top