skip to Main Content
Kanta-Häme
Yrittää pitää, käy syteen taikka saveen.
(Loppilainen sananlasku)

Nuori Yrittäjyys ry:n aluetoimisto Hämeenlinnassa tarjoaa palveluja koko Kanta-Hämeen alueella. Järjestämme koulutuksia ja tuemme opettajia NY:n oppimateriaalien ja opetusohjelmien käytössä. Otathan yhteyttä, jos haluat tietää enemmän, jos tarvitset tukea ja inspiraatiota työhösi yrittäjämäisen asenteen puolesta. 

Virve Turunen 

Aluepäällikkö 
050 4710330 
virve.turunen@ nuoriyrittajyys.fi 

Tulevia tapahtumia Kanta-Hämeessä 

Yrittäjyyspedagogiikka – työkalut tulevaisuushaasteen taklaamiseen

Aika: useita ajankohtia

Paikka: verkkokoulutus

Suomen Yrittäjien ja Nuori Yrittäjyys ry:n yhteinen koulutuskiertue: Yrittäjyydellä ja yrittäjämäisillä valmiuksilla yhä suurempi painoarvo oppijoiden urapoluilla. Yhdistämällä yrittäjyyspedagogiikkaa asiantuntemukseesi, voit tukea oppijoiden työelämävalmiuksien ja yrittäjämäisen työotteen kehittymistä sekä avata polkuja yrittäjyyteen. Tervetuloa opettajien käytännönläheiseen ja innostavaan koulutukseen! Saat eväitä tulevaisuushaasteen taklaamiseen sekä konkreettisia välineitä oman opetustyösi tueksi. Koulutus on maksuton. Koulutuspäivät ja ilmoittautuminen.

Vuosi yrittäjänä -ohjelmakoulutus 24.9.2020

Aika: torstai 24.9.2020

Paikka: verkkokoulutus

Tervetuloa kuuntelemaan, keskustelemaan ja kyselemään Vuosi yrittäjänä -ohjelman käyttöönotosta ja sisällöistä. Ilmoittaudu mukaan!

 

Verkkotallenteita syksyn tilaisuuksista

Proakatemiassa opiskeleva Matilda Tella kertoo oman kokemuksensa Vuosi yrittäjänä -ohjelmasta, mitä vuoden aikana opittiin ja mihin se johti.
Vuoden paras NY-yritys Jalo NY kertoo tarinansa ja mitä matkan varrella tuli opittua. Katse suunnataan myös tulevaisuuden suunnitelmiin niin yrityksen kuin jäseniensä osalta.
Inspiroiva ja yrittäjyyden maailmaan nuoria rohkaiseva puhujatapahtuma! Pääpuhujien kautta sukelletaan teemaan ”uskalla yrittää”. Puhujina: Nelli Såger, Ville Ahtiainen ja Petra Gargano.
Back To Top