skip to Main Content

Tilaa alakoulun, esiopetuksen ja varhaiskasvatuksen maksuttomia ohjelmia ja osallistu 1 000 euron liikuntavälinepaketin arvontaan!

Nuori Yrittäjyys ry (NY) arpoo 13.–29.5.2022 välisenä aikana alakoulun, esiopetuksen ja varhaiskasvatuksen ohjelmia tilanneiden kesken 1 000 euron arvosta liikuntavälineitä. Yhdistys tarjoaa eri kouluasteille maksuttomia, opetussuunnitelman mukaisia toiminnallisia oppimisohjelmia, jotka tukevat oppiaineiden sekä laaja-alaisen osaamisen tavoitteita. Alakouluun, esiopetukseen ja varhaiskasvatukseen on tarjolla yhteensä viisi erilaista ohjelmakokonaisuutta:  

Alakoulun, esiopetuksen tai varhaiskasvatuksen opettaja, tilaa ryhmällesi maksuttomat oppimateriaalit viimeistään 29.5. koodilla ”Liikuntaväline2022” ja osallistut liikuntavälinepaketin arvontaan!

Kampanjan säännöt:  

  1. Koulu, esiopetuksen tai varhaiskasvatuksen yksikkö osallistuu arvontaan tilaamalla Nuori Yrittäjyys ry:n jonkin seuraavista maksuttomista oppimisohjelmista: Meidän perheemme, Minä+sinä=me, Meidän yhteiskuntamme, Pikkuyrittäjät tai Innovaatioleiri – alakoulu.  
  2. Arvontaan osallistutaan tilaamalla yllä mainittuja oppimisohjelmia aikavälillä 13.5.–29.5.2022 ja kirjoittamalla tilauksen yhteydessä ”Liikuntaväline2022” tilauslomakkeen Kampanjakoodi-kohtaan. Tilaus vaatii rekisteröitymisen nyohjelmat.fi-sivustolle.  
  3. Tilauksen koon tulee olla vähintään 10 kpl oppilaan materiaalia / yksi ohjelma osallistuakseen arvontaan. 
  4. Arvonnassa huomioidaan jokaista koulua tai yksikköä kohden vain yksi tilaus. Tilaamalla useampia ohjelmia ei voi parantaa mahdollisuuksiaan voittaa arvonnassa.  
  5. Arvonnan palkintona on 1 000 euron arvosta liikuntavälineitä kouluun, esiopetuksen tai varhaiskasvatuksen yksikköön. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.  
  6. Tilattu oppimisohjelmamateriaali toimitetaan kouluille toiveiden mukaisesti, kuitenkin aikaisintaan elokuun alussa.  
  7. Kilpailun voittaja arvotaan 30.5. ja voittavan yksikön yhteyshenkilölle ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti. Arvonnan suorittaa arvonnan järjestäjä.  

 Jos sinulla on kysyttävää arvontaan liittyen, ota yhteyttä: 

Nuori Yrittäjyys ry
info@nuoriyrittajyys.fi 
044 7287 837 (arkisin klo 8–16)

Back To Top