”Yhteistyö ja monipuolinen osaaminen innostivat.”

4.4.2016 2016Blogi

NY Vuosi yrittäjänä -ohjelman loppuhuipennuksen NY Uskalla Yrittää –finaalin aika on ensi viikolla. Siihen saakka annamme Vieraskynä -blogissa puheenvuoron nuorille tähdille. Opiskelijoille, jotka ovat osallistuneet NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan, avautuu monia ovia mitä mielenkiintoisimpiin tilaisuuksiin…

NY Job Shadow -päiväni Fennian toimitusjohtaja Antti Kuljukan kanssa

Olen Nimco Hussein Helsingistä ja osallistuin NY Vuosi yrittäjänä –ohjelmaan 2014-2015 lukukaudella Ressun lukiossa. Yrityksemme on IJAAR vaatebrändi – moderneilla printeillä tehtyjä vaatteita erityismielessä nuorille musliminaisille. Opin lukukauden aikana paljon uutta ja se avarsi mieltä yrittäjyydelle.

Päiväni alkoi puoli yhdeksältä Fennialla. Löysin perille helposti ja olin hyvällä tuulella ja innoissani päivästä. Fennialla minut otettiin vastaan lämpimästi. Fennian toimitusjohtaja Antti Kuljukka toivotti minut tervetulleeksi. Hän kertoi päivän aikataulun, joka kuulosti hyvältä. Päivän aikana menisimme pariin palaveriin, joiden välissä olisi asiakaslounas. Palavereissa tutustuisin myös muihin Fennian osaajiin. Ennen ensimmäistä palaveria istahdimme hetkeksi keskustelemaan; puhuimme tulevaisuuden haaveistani ja siitä, kuinka Antti oli päätynyt toimitusjohtajaksi.

Tämän jälkeen menimme ensimmäiseen palaveriin, jossa oli mukana eri osaajia; palaverin aikana jokainen heistä kertoi työstään sekä osaamisestaan Fennialla. Yhteistyö ja monipuolinen osaaminen innostivat.

Teimme pienen kierroksen Fennialla Antin kanssa, jolla tapasin ja esittäydyin muille. Kaikki olivat hurjan mukavia, mikä tekikin päivän tunnelmasta upean.

Päivän aikana oli myös asiakaslounas, jonka aikana sain tutustua lisää Antin päivään ja yhteistyökumppaneihin. Lounas oli sekä uskomattoman herkullinen että mukava viettää hyvän seuran parissa.

Päivän toinen palaveri oli heti lounaan jälkeen, myöhemmin iltapäivällä. Siellä käsiteltävät aiheet olivat jo yli ymmärrykseni, mutta teen ja rennon ilmapiirin vuoksi palaveri meni mukavasti.

Tämän jälkeen menimmekin illan päätöstilaisuuteen, jossa tapasin myös muita NY-yrittäjiä ja heidän seuraamiaan johtajia. Ilta oli hieno, kuten oli NY Job Shadow -päivänikin.

  • Yksittäistä kohokohtaa päivässäni ei taida olla, sillä päivä oli kokonaisuudessaan mahtava! Ihmiset olivat mukavia, kuten tunnelmakin.
  • Opin päivän vaikka mitä: omaan osaamiseen panostaminen ja sen kehittäminen. Täytyy pysyä itsevarmana ja luottaa itseensä, silloin menestyy elämässä!
  • NY Job Shadow -päiväni johtaja Antti oli kaiken kaikkiaan ihana ihminen; hän varmisti sen, että päiväni oli miellyttävä ja innostava. Hän kertoi päivän aikana niin matkastaan nykyiseen työhönsä kuin työarjestaan. Hänen työnsä toimitusjohtajana vaikutti olevan täynnä tekemistä, mutta samalla mielekästä.

-Nimco

Näyttökuva 2016-03-02 kello 10.20.31

Seuraavaksi
Christina & Christina