Unelmieni täyttymys Tekesillä!

15.3.2016 2016Blogi

Olen Viljami Karjula, nuori yrittäjä Limingan lukiosta. Olen kotoisin Lumijoelta ja osallistuin NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan 2014-2015 Reisjärven opiston yrittäjyyslinjalla.

Perustimme neljän hengen nuorisoyrityksen Jämyn eli Järkimyynnin syksyllä 2014. Yrityksemme myi aluksi jääkiekkomailoja, mutta keväällä 2015 otimme askeleen lähemmäksi faneja, ja aloimme myymään NHL-tekstiilejä, pääasiassa huppareita. NY-vuosi oli ikimuistoinen vuosi, jossa opin yrittäjyyttä käytännössä, opin esiintymään, opin myymään ja paljon paljon muuta, jota on hankala sanoin kuvailla.

Sain kutsun #NYJobShadow -päivään, joka oli aluksi hyppy tuntemattomaan. Siirryin päivän aluksi Tekesille ja pääsin Reijo Kankaan (Kasvuyritykset -vastuualueen johtaja) oppeihin. Päivän aikana tapasin lukuisia ihmisiä, pääsin tutustumaan miten johtajan päivä sujui ja sain jutella paljon yrittäjyydestä Reijon kanssa. Ihailin Reijon tyyliä johtaa ja toimia ja aionkin ammentaa Reijon toimintatapoja myös omalle yrittäjyyden polulle. Sain paljon motivaatiota lisää yrittäjyyteen ja haluankin kiittää suuresti, että sain kutsun tapahtumaan ja toivottavasti tämä NY Job Shadow- päivä saa jatkoa. Päivä huipentui Fennialla yhteiseen tilaisuuteen, joka oli mahtava kokemus.

-Viljami Karjula

 

Viljami

Seuraavaksi
Karakallion koululle menestystä Zaldo -kilpailussa