Pitkiä ja antoisia johtajan päiviä

10.4.2016 2016Blogi

NY Vuosi yrittäjänä -ohjelman loppuhuipennuksen NY Uskalla Yrittää –finaalin aika on ensi viikolla. Siihen saakka annamme Vieraskynä -blogissa puheenvuoron nuorille tähdille. Opiskelijoille, jotka ovat osallistuneet NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan, avautuu monia ovia mitä mielenkiintoisimpiin tilaisuuksiin…

Päivä johtajana

Olen Nea Granat ja kotoisin Lohjalta. Osallistuin NY Vuosi yrittäjänä –ohjelmaan syksy 2014 – kevät 2015 Lohjan Luksiassa ja olin myös Uskalla Yrittää -finaalissa.

Yrittäjyysohjelma oli minulle oikein positiivinen ja mielenkiintoinen kokemus. Opin paljon vastuusta ja sain paljon lisää tietoa tulevaisuuden haaveestani, yrittäjyydestä.

 

IMG_6601

Helmikuun alussa NY Job Shadow -päiväni alkoi 4.30 herätyskellon soittoon. Siitä hetken heräilyn jälkeen hyppäsin 6.00 lähtevään bussiin ja suuntasin kohti Helsinkiä. Keskustaan päästyäni suuntasin Telakkakadulle ja sieltä lähdin metsästämään yritystä nimeltä Fingertip Oy. Siellä tapasin johtajani, Pia Erkinheimon. Yhteinen päivämme starttasi tunnin kestävällä ”Weekly Meeting” –palaverilla. Tämän jälkeen pääsin seuraamaan asiakastapaamista, jossa suunniteltiin tulevaa verkkotapahtumaa.

IMG_6602

Sitten olikin Lari Raitavuo Nuori Yrittäjyys ry:stä koputtelemassa kameran kanssa oven takana eli oli kuvien aika. Kuvien jälkeen lähdimme syömään Fingertipin naisten kesken ja ruokailun jälkeen oli taas palaverin aika. Tämä palaveri käytiin Skypen välityksellä ja siinä suunniteltiin verkoston käyttöä. Päivämme päättyi Fingertipissä siihen kun kuulimme erään gradun edistymisestä, jonka jälkeen lähdimme yhdessä kohti Fenniaa ja NY Job Shadow -lopputapahtumaa.

Mielestäni mahtavinta päivässä oli, kun pääsin seuraamaan asiakastapaamista ja Skype –palaveria.

Opin, että johtajan päivät ovat pitkiä ja työntäyteisiä, mutta ne myös kuuluvat siihen ja ovat hyvinkin antoisia. Työilmapiiri oli loistava ja aiheet mielenkiintoisia.

Mielestäni Pialla oli mahtava ja päättäväinen asenne. Hän tietää mitä hän haluaa ja pyrkii aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

2016-02-09 16.39.43

Seuraavaksi
NY Uskalla Yrittää 2016 – Suomen nuorimmat yrittäjät Helsingissä