”Kaikki ne riidat, ne hyvät hetket, onnistumiset, epäonnistumiset, toisten opettamiset, kaikki yhteiset tekemiset, jokaisesta niistä me opittiin jotain” – SM-yrittäjien kiitos

3.6.2015 2015Blogi

Quotation-Mark_leftSanoinkuvaamattoman hyvä lukuvuosi takana! Vaikea vieläkään uskoa että me oikeesti tehtiin se. Me järjestettiin Seinäjoen ensimmäinen ulkoilmaelokuvateatteriesitys, ja onnistuttiin siinä älyttömän hyvin.

Jos taaksepäin katsoo syyskuuhun kun tätä aloiteltiin, nii en olisi uskonu että näin ikimuistoinen polku siitä tuleekin. Meillä on ollut tosi paljon vastoinkäymisiä, ollaan meinattu jo lopettaakkin, mutta silti ollaan painettu vaikka väkisin eteenpäin. Me tehtiin kovasti töitä ja saavutettiin meidän tavoite; järjestää ainutlaatuinen tapahtuma.

Haluan vaan kaikkien jätkien puolesta kiittää ihan jokaista henkilöä/yritystä, jotka ovat tän meille mahdollistaneet! Kaikki ne hetket kun ei kiinnostanu tehdä mitään, ne palaverit jolloin ei keksitty mitään, ne riidat, ne hyvät hetket, onnistumiset, epäonnistumiset, toisten opettamiset, kaikki yhteiset tekemiset jää muistoihin ja jokaisesta niistä me opittiin jotain. Se että oikeesti saatiin tää tapahtuma pystyyn, ei ollut mikään pikkujuttu. Käsitys vapaa-aika puuttui kun tapahtumaa työstettiin. Ja hermot oli kireellä kokoajan. Mutta se palkitsi. Meidän tapahtuma saatiin onnistuneesti järjestettyä ilman suurempia konflikteja ja tehtiin se mikä on myös tärkeää; jäätiin plussalle! Myös ikimuistoisena muistoihin on jäänyt NY-valtakunnalliset messut ja Suomenmestaruus.

Ilojen ja surujen täyttämä lukuvuosi on nyt ohi. Outside Moviesin sivu on kirjoitettu ja uusi tyhjä sivu käännetty auki. Kuka tietää jos joskus saadaan uudestaan kirjoittaa Outside Moviesin toinen sivu. Mutta näillä näkymin Outside Moviesin historia on loppuun taputeltu! Niinkuin monet sanoo, huipulla on hyvä lopettaa. Outside Movies jää meidän muistoihin ikuisesti ja tullaan muistamaan vielä tulevaisuudessa.

Iso kiitos myös kaikille jotka meidän tapahtumassa kävitte! Ilman teitä tää koko homma olisi ollut turhaa!

”Maybe we’ll see you again!”

Quotation-Mark_rightKIITOS

– Markus Kuitunen, Outside Movies NY

OutisideMoviesKIITOS_smallKirjoittaja on yksi Outside Movies NY:n ysiluokkalaisista yrittäjistä Seinäjoen yhteiskoulusta. Teksti on julkaistu alunperin Outside Movies NY:n Facebook-sivulla.

Seuraavaksi
Kun nuori opettaa vanhempaa