Pirkanmaa

Nuori Yrittäjyys ry:n aluetoimisto Tampereella tarjoaa palveluja koko Pirkanmaan alueella. Järjestämme koulutuksia ja tuemme opettajia yrittäjyyskasvatuksen oppimateriaalien ja opetusohjelmien käytössä. Otathan yhteyttä, jos haluat tietää enemmän, jos tarvitset tukea ja inspiraatiota työhösi yrittäjämäisen asenteen puolesta.

Löydät meidät osoitteesta:

c/o Crazy Town Tampere Rautatienkatu 21 B, 33100 Tampere

Tilaa NY-lähettiläs koululle puhumaan

Pirkanmaalla keikkailevat nuoret NY-yrittäjät kertovat omaa tarinaansa Vuosi yrittäjänä -matkalta, ja millainen kokemus yrittäjyysohjelmaan osallistuminen on ollut!

Kysymyksiä? Ota yhteys!

Harri Paltila

Aluepäällikkö

Pirkanmaa Aluepalvelut

043 824 2784

[email protected]

Koulutuksia ja tapahtumia

Nuori Yrittäjyys -ohjelmakoulutuksia järjestetään tarpeen mukaan. Otathan yhteyttä ja kerrot toiveistasi ja tarpeistasi, niin sovitaan aika. Koulutus voidaan pitää verkossa tai lähitapaamisena.

Koulutuksessa kerrotaan käytännönläheisesti ja konkreettisin esimerkein miten otat käyttöön yläkouluun, toiselle asteelle ja korkea-asteelle sopivan yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitoja harjoittavan Vuosi yrittäjänä -ohjelman.

Koulutuksissa tutustutaan opinto-ohjelmien sisältöön ja erityispiirteisiin, minkä jälkeen ohjelmien käyttöönotto on helppoa.