skip to Main Content

Perheyritys Teknos on yksi ensimmäisistä Pikkuyrittäjien nimikkokumppaneista

Tiedätkö sinä, mistä Teknoksen logo sai alkunsa? Teknoksen tarina pienestä kanalasta kansainväliseksi yritykseksi on kiinnostanut, innostanut ja kiehtonut monia Pikkuyrittäjiä monivuotisen yhteistyömme aikana. Teknos on myös kumppaneistamme ensimmäinen perheyritys.

Yhteistyömme on sisältänyt mm. Pikkuyrittäjät -vierailuja Teknoksen Pitäjänmäen ja Nurmijärven toimipisteisiin, kohokohtina mm. Vuosittaisen liikelahjamaalipurkin maalausprojekti sekä tutustumista prosesseihin maalinvalmistuksen takana. Teknos huomioi nurmijärveläisten innokkaiden maalareiden työtä heidän vuosikertomuksessaan.

Laajalahden koulun Pikkuyrittäjät vierailivat Teknoksella vuonna 2019

 

Sisukasta yhteistyötä

Teknos-konsernin viestintä- ja markkinointijohtaja Minna Koistinen on osallistunut useita kertoja Pikkuyrittäjät-tuomaristoon Uskalla Yrittää -finaalissa. Teknoksen arvoista erityisesti sisukkuus on noussut esiin, kun Teknos palkitsi vuoden sisukkaimman Pikkuyrittäjät-yrityksen. Minna sekä konsernijohtaja ja omistaja Paula Salastie ovat osallistuneet myös Job Shadow -päivään.

 

Anni Hytti seurasi Minna Koistisen työpäivää vuonna 2019.

Vuonna 2019 yhteistyön muotoa lähdettiin miettimään vastuullisuusnäkökulmasta. Vastuullisuus näkyy vahvasti Teknoksen strategiassa. Pikkuyrittäjät pääsivät tuolloin kaksi vuotta sitten huhtikuussa auditoimaan Teknosta ja mm. tutustumaan sen toimintaan ja maalinvalmistukseen. Tarkkailun lisäksi lapset pääsivät kysymään teknoslaisilta mm. turvallisuuteen, työhyvinvointiin ja ympäristöön liittyviä kiperiä kysymyksiä. Lasten huomiot otettiin vakavasti:

”Lapset nostivat esiin sekä turvallisuuteen että ympäristöön liittyviä asioita, joihin me tietenkin puutumme. Aiomme helpottaa kierrättämistä laatimalla esimerkiksi selkeät kierrätyspisteiden kartat molempiin toimipisteisiin. Samoin esimerkiksi ensiapuohjeet tuodaan näkyvämmälle paikalle. Raportoimme tuloksista tietenkin myös mukana olleille Rajamäen ja Lahnuksen kouluille. Näin oppilaat tietävät, että heidän panostuksellaan on oikeasti ollut merkitystä”, kertoi Teknoksen viestintäasiantuntija Janike Mäkelä.

 

Katso vierailupäivän tunnelmia videolta:

 

 

Muistamme maaliskuun aikana upeita kumppaneitamme, jotka mahdollistavat tärkeän työmme lasten ja nuorten yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitojen parissa. Kuluvien kahden viikon aikana julkaisemme tarinoita, oppeja ja kokemuksia yhteisestä työstämme. Lisää tietoa yhteistyökumppaneistamme löydät täältä ja kaikki tarinat löydät täältä.

Back To Top