skip to Main Content

Nuori Yrittäjyys ry vahvistaa kasvavaa organisaatiotaan rekrytoinneilla

 

Haluatko työskennellä organisaatiossa, jossa innostutaan joka päivä merkityksellisen työn äärellä? Haluatko herätä aamulla tietäen, miksi menet töihin?

 

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme Helsingin kansalliselle toimistollemme Pasilaan viestintä- ja markkinointipäällikköä sekä yläkoulun ja lukion ohjelmavastaavaa vakituisiin työsuhteisiin.

Nuori Yrittäjyys ry (NY) on voittoa tavoittelematon yhdistys ja yrittäjyyskasvatuksen suunnannäyttäjä Suomessa. Tarjoamme kouluille opetussuunnitelman tavoitteiden mukaisia, laaja-alaista osaamista ja tulevaisuuden taitoja harjoittavia ohjelmia. Työtämme vauhdittaa 115 maassa toimiva Junior Achievement (JA) -verkosto, jonka kansainvälinen osaaminen tukee toimintaamme.

 

VIESTINTÄ- JA MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ

Tulevan viestintä- ja markkinointipäällikön päätehtävinä ovat yhdistyksemme viestinnän ja markkinoinnin johtaminen, tunnettuuden, asiakaskokemuksen ja brändin kehittäminen sekä maineenhallinta. Päällikkö vetää 4-5 hengen tiimiä, joka vastaa Nuori Yrittäjyys ry:n ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä, markkinoinnista, alumni- ja lähettilästoiminnasta, tapahtuminen järjestämisestä sekä niiden parissa tehtävästä yhteistyöstä kumppaneiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Lue lisää ja hae paikkaa!

YLÄKOULUN JA LUKION YRITTÄJYYS-, TYÖELÄMÄ- JA TALOUSTAITOJEN OHJELMAVASTAAVA

Ohjelmavastaava tulee työskentelemään osana yrittäjyyskasvatuksen asiantuntijoista koostuvaa pedagogista tiimiämme. Vastuualueena on yläkoulun ja lukion pitkäkestoisen Vuosi yrittäjänä -ohjelmamme kehitystyö sekä talous- ja työelämätaitoihin harjoittavien lyhytohjelmiemme kehittäminen. Yläkoulun ja lukion ohjelmavastaava toimii ohjelmiemme asiantuntijana ja vastaaa niiden asiakaslähtöisestä tuotekehityksestä.

Lue lisää ja hae paikkaa!


 

Yhdistyksemme tarjoaa innostavia ja käytännönläheisiä ohjelmia työelämävalmiuksien, oman talouden hallinnan sekä yrittäjyysasenteen opetuksen tueksi esiopetuksesta korkea-asteelle. Opetussuunnitelmien tavoitteita eri kouluasteilla tukevat ohjelmat, niiden materiaalit ja opettajakoulutukset ovat täysin maksuttomia.

Tutustu toimintaamme!

 

Nuori Yrittäjyys ry:n esittelyvideo

Back To Top