skip to Main Content

Nuori Yrittäjyys ry hakee viestintäkoordinaattoria

Haemme Nuori Yrittäjyys ry:lle palveluhenkistä ja oma-aloitteista viestintäkoordinaattoria vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Oletko kekseliäs ja näppärä sisällöntuottaja, joka hallitsee oikoluvun, analytiikan ja sosiaalisen median kanavat? Onko erilaisten projektien hallinta sinulle tuttua ja osaat viedä suunnitelmia myös käytäntöön? Oletko valmis astumaan järjestötoiminnan vilkkaaseen arkeen?

Lähde mukaan tekemään aidosti merkityksellistä työtä, jolla on vaikutusta Suomen tulevaisuuteen! Roolissasi viestintäkoordinaattorina liityt osaksi 5 hengen tiimiä, joka vastaa Nuori Yrittäjyys ry:n ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä, markkinoinnista, alumnitoiminnasta, tapahtumien järjestämisestä sekä niiden parissa tehtävästä yhteistyöstä kumppaneiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

 

Haemme osaajaa reippaaseen tiimiin, jossa tehtäviisi kuuluu:

  • Sisällöntuotanto ja tarinoiden kerronta toiminnastamme lasten ja nuorten parissa
  • Sosiaalisen median kanavien päävastuu ja kehittäminen.
  • Vuosikertomuksen koostaminen
  • Verkkosivujen päivittäminen ja uutisten tuottaminen (WordPress-osaaminen on plussaa)
  • Tapahtumiin liittyvä viestintä ja markkinointi
  • Medianäkyvyyteen ja someen liittyvän datan raportointi eri lähteistä
  • Matkustaminen Uskalla Yrittää -festarikiertueella ja muissa tapahtumissa, joista haluamme viestiä

 

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva tyyppi iloiseen joukkoomme, käy lukemassa lisätietoja ja hae tehtävää alla olevasta linkistä mahdollisimman pian. Viimeistään kuitenkin 19.8. Valintoja haastatteluista saatetaan tehdä jo hakuajan aikana, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen kanssa!

Lisätietoja ja hakuohjeet viestintäkoordinaattorin tehtävään.

Back To Top