skip to Main Content

Nuori Yrittäjyys ry hakee toiminnanjohtajaa suomalaisen yrittäjyyskasvatuksen kärkijärjestöön

Uskallatko sinäkin yrittää – haluatko tulla mukaan mahdollistamaan, että Suomen lapset ja nuoret saavat harjoitella yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitoja osana koulunsa opetusta, sekä rakentamaan yrittäjyysmyönteisempää Suomea?

Pikkuyrittäjät

Haemme nyt kokenutta ja innostavaa johtamisen ammattilaista johtamaan ja kehittämään kasvavan yrittäjyyskasvatusjärjestön vaikuttavuutta sekä sen hyväntuulista ja asiantuntevaa työyhteisöä. Jos koet tärkeäksi, että lapset ja nuoret oppivat kouluissa tunnistamaan omia vahvuuksiaan sekä talous- ja työelämätaitoja, saatat olla hakemamme Nuori Yrittäjyys ry:n (NY) tuleva toiminnanjohtaja.

NY:n tavoitteena on antaa mahdollisuus kaikille Suomen lapsille ja nuorille oppia yrittäjyys-, työelämä ja taloustaitoja asuinpaikasta tai taustasta riippumatta. Vuonna 2020-2021 ohjelmiamme käytettiin 35%ssa Suomen kouluista, ja niihin osallistui 49 000 lasta ja nuorta. Monille oppijoille Pikkuyrittäjät– tai Vuosi yrittäjänä -ohjelmamme ovat lukukauden kohokohtia tai peräti niin ikimuistoisia kokemuksia, että he jatkavat edelleen yhdistyksemme alumnitoiminnassa, ja yrittäjinä.

Toiminnanjohtajana tehtäväsi on mahdollistaa toiminnan kasvu tavoitteellisesti ja kestävällä tavalla. Johdat tottuneesti organisaation päivittäistä toimintaa ja taloutta. Sinulla on myös tärkeä rooli varainhankinnassa. Ylläpidät ja luot organisaation ja hallituksen tuella niin uusia kuin olemassa olevia yhteiskunta- ja kumppanuussuhteita, ja näin varmistat toiminnan pitkäaikaisen rahoituksen ja tuen.

Olet tunnettu yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintätaidoistasi, ja tunnistat myös digitaalisuuden ja palvelumuotoilun mahdollisuudet asiakaskokemuksen kehittämisessä.  Omaat kykyä ylläpitää ja vahvistaa entisestään NY:n imagoa ja brändiä myönteisenä, arvostettuna ja houkuttelevana toimijana yrittäjyyskasvatuskentällä, niin rahoittajien, työntekijöiden, yhteistyökumppaneiden kuin julkisten päättäjien, koulujen, opettajien ja nuorison keskuudessa.

Olet innostava ja kannustava esihenkilö, joka viihtyy hyvin nuorekkaassa, dynaamisessa ympäristössä. Tuet ja inspiroit kasvavaa ja eri toimipisteissä toimivaa organisaatiotamme ja osaat hyödyntää kollegojesi asiantuntemusta.

Vahvistat itseohjautuvuutta ja johdat esimerkillä kasvattaen osaamisia ympärilläsi. Sinulle, kuten muille työntekijöillemme, tällä työllä on iso merkitys. Kansainvälisissä verkostoissa työskentely edellyttää, että haluat vaikuttaa myös kansainvälisesti, ja kykenet työskentelemään suomen kielen lisäksi englanniksi, ruotsin osaamisesta olisi etua.

Odotamme tulevalta toiminnanjohtajaltamme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja erityisesti ymmärrystä ja/tai kokemusta koulu- ja/tai koulutusmaailmasta ja/tai nuorisotyöstä, ja mielellään myös yrittäjyydestä. Arvostat kouluja ja opettajien työtä, ja nuorten tulevaisuuden taitojen kehittäminen on sinulle sydämen asia.

Tässä työssä pääset vaikuttamaan ja rakentamaan lasten ja nuorten tulevaisuutta!

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antavat Mercuri Urvalissa Seija Malmi, puh. 040 5225330, seija.malmi@mercuriurval.com ja Sally Ahlblad, puh. 050 5553288, sally.ahlblad@mercuriurval.com. Sallyn tavoitat parhaiten 1.12 klo 10-12 tai 8.12 klo 14-16.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään sunnuntaina 12.12.2021 osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-16561

Back To Top