skip to Main Content

Nuori Yrittäjyys ry hakee alumnikoordinaattoria

Suomessa on kymmeniä tuhansia nuoria, jotka ovat kokeneet Vuosi yrittäjänä -ohjelmamme matkan. He ovat ottaneet oman yritysideansa käyttöön tekemällä esim. koirien tassunlämmittäjiä tai sukelluspuvuista muotoiltuja laukkuja, kustomoineet linnunpönttöjä, myyneet käytettyjä golfpalloja globaalissa verkkokaupassa tai järjestäneet paloturvallisuuskävelyjä päiväkotilapsille. Oletko sinä yksi heistä?


Haemme palveluhenkistä ja oma-aloitteista

ALUMNIKOORDINAATTORIA määräaikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Lähde mukaan jatkamaan omaa yrittäjähenkistä matkaasi ja tekemään aidosti merkityksellistä työtä, jolla on vaikutusta Suomen tulevaisuuteen pitkälläkin aikavälillä. Ensisijaisesti haemme henkilöä, joka on itsekin osallistunut Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan eli NY-alumnia, jolla on jo muutama vuosi ohjelman läpikäynnistä, jonkin verran kokemusta työelämästä ja joka on tottunut itsenäiseen työotteeseen.

Haemme alumnikoordinaattoria reippaaseen tiimiin, jossa tehtäviisi kuuluu:

 • NY-lähettiläinä aloittavien nuorien toiminnan suunnittelu, koordinointi ja kehittäminen. Nuoret ovat osallistuneet Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan ja jatkavat sen jälkeen NY-lähettiläinä.
 • NY-lähettiläiden valmentaminen kouluvierailuihin ja heidän työelämätaitojensa tukeminen. Alumnikoordinaattori järjestää yhteisiä tapaamisia ympäri vuoden ja vastaa tapaamisiin sekä tapahtumiin liittyvistä käytännön asioista (tilojen varaaminen, matkalaskut jne.).
 • Lähettilästoiminnan budjetointi ja toiminnasta raportoiminen.
 • Yhteistyötä yhdistyksemme sidosryhmien ja kumppanien kanssa lähettilästoimintaan liittyen.
 • Nuori Yrittäjyys ry:n, sen alumniverkoston sekä NY-alumnit ry:n hallituksen välisen yhteistyön suunnittelu ja tiedonkulusta vastaaminen.
 • Alumnien tarinoiden esille tuominen viestinnässämme, esim. sosiaalisessa mediassa.
 • Uskalla Yrittää -podcastin koordinointi ja toteuttaminen osana podcast-tiimiä.

NY-kokemusasiantuntijana olet osa 7 hengen tiimiä, joka vastaa Nuori Yrittäjyys ry:n ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä, markkinoinnista, alumnitoiminnasta, tapahtuminen järjestämisestä sekä niiden parissa tehtävästä yhteistyöstä nuorten, opettajien, kumppaneiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Sitä, että sytyt nuorten parissa tehtävästä työstä ja otat rohkeasti roolin, jossa tarvitaan
  projektinhallinnantaitoja ja kykyä viedä suunnitelmia käytäntöön.
 • Oma-aloitteista, palveluhenkistä ja toimeen tarttuvaa asennetta sekä kykyä ottaa vastuuta.
 • Esiintymisvalmiutta ja kykyä koota isommatkin porukat kuulolle.
 • Viestintä- ja sometaitoja, eli osaat kirjoittaa pieniä juttuja ja somettaa työstäsi eri kanavissa osana NY-viestintää.
 • Idearikasta luonnetta, kykyä sopeutua välillä nopeastikin tuleviin muutoksiin ja valmiutta astua järjestötoiminnan vilkkaaseen arkeen.
 • B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta.
 • Sujuvaa englannin kielen taitoa – ruotsin kielen osaaminen on ehdoton plussa. Organisaatio on kaksikielinen, joten toimiston kieltä on hyvä ymmärtää, mutta täysin sujuvaa ruotsin kielen osaamista ei vaadita.
 • Mahdollisuutta ajoittaa työtä myös iltoihin tai viikonloppuihin, jotta päivisin kouluissa käyvät nuoret pystyvät osallistumaan valmennuksiin ja yhteydenpitoon.


Olisiko tämä sopiva työ sinulle?

Hae heti tai viimeistään 3.9.2021. mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen [email protected] Työ alkaa heti tehtävään sopivan henkilön löydyttyä ja pääsääntöinen työpaikka on Helsingin Pasilassa. Työ on aluksi määräaikainen 31.7.2022 saakka, mutta se voidaan vakinaistaa myöhemmin. Lisätietoja tehtävästä antaa [email protected] .

Lisätietoja toiminnastamme löydät www.nuoriyrittajyys.fi ja www.nyalumnit.fi/. Kannattaa ottaa myös kuunteluun aina maanantaisin ilmestyvä podcastimme #UYpodcast uskallayrittaa.fi/podcast/!


Nuori Yrittäjyys ry (NY) on voittoa tavoittelematon yhdistys ja yrittäjyyskasvatuksen kärkijärjestö Suomessa. Tarjoamme lasten ja nuorten yrittäjyysasennetta, työelämätaitoja ja taloudenhallintaa tukevia ohjelmia, jotka toteutetaan kouluissa osana opetusta. Tavoitteemme on saada nuoret tunnistamaan ja hyödyntämään omat kykynsä – tekemällä oppien. Yhdistyksen rahoitus muodostuu yritysten, säätiöiden sekä ministeriöiden tuesta. NY on osa kansainvälistä Junior Achievement (JA) -verkostoa. JA on maailman laajin yrittäjyys- ja kuluttajakasvatusta nuorille tarjoava organisaatio. Verkosto tavoittaa vuodessa yli kymmenen miljoonaa oppilasta 115 maassa.

Back To Top