skip to Main Content

”Muutoshalukkuus pelastaa tässäkin tilanteessa.” – Huomisen talous -podcastissa keskusteltiin nuorten tulevaisuudennäkymistä

Miten koronavuosi on vaikuttanut nuoriin yrittäjiin? Kulunut vuosi on ollut kaikille raskas, mutta erityisesti se on koetellut nuoria. Miltä tulevaisuus näyttää nuorten silmin?

Nuorten osallisuus ja onnistumisen kokemukset, yrittäjyyden suosion lisääminen sekä motivoitunut ja aktiivinen asenne työntekoon ovat Suomen ja suomalaisten kuntien menestymisen edellytys. Kuntarahoitus on ollut Nuori Yrittäjyys ry:n yhteistyökumppani kahden vuoden ajan. Yhteistyöhön on kuulunut mm. oppimateriaalin tuottamista omien taitojen ja vahvuuksien tunnistamisen tueksi sekä oma palkintokategoria Uskalla Yrittää -kilpailussa. Nuori Yrittäjyys ry:lle kumppanuus on mahdollistanut väylän myös kuntakenttään.

NY-alumnimme ja -lähettiläämme Aatu Veikkola ja Eerika Nissilä vierailivat Huomisen talous -podcastissa keskustelemassa Kuntarahoituksen varainhankinnasta ja vastuullisuudesta vastaavan johtajan Antti Kontion kanssa tulevaisuudesta, työelämän murroksesta, vastuullisesta yrittämisestä ja Suomen talouden suunnasta. Nuoret pääsivät myös esittämään kiperiä kysymyksiä Antille ja kertomaan, miten Nuori Yrittäjyys ry on auttanut heitä omilla yrittäjyysmatkoillaan. Kuuntele podcast-jakso alta.

Huomisen talous: Koronavuosi nuoren yrittäjän silmin

Kuntarahoituksen Esa Kallio ja Eerika Nissilä viettivät toinen toistaan sparraten ikimuistoisen Job Shadow -päivän vuonna 2019

Lue myös Kuntarahoituksen Eeva Toivosen kirjoitus viime vuoden Uskalla Yrittää -finaalin tuomarointikokemuksesta täältä.

Kuuntele myös Kuntarahoituksen toimitusjohtaja Esa Kallion ja Nuori Yrittäjyys ry:n toiminnanjohtaja Virpi Utriaisen podcast ja ajatuksia mitä nuorten syrjäytymiselle pitäisi tehdä täältä.

Muistamme maaliskuun aikana upeita kumppaneitamme, jotka mahdollistavat tärkeän työmme lasten ja nuorten yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitojen parissa. Kuluvien kahden viikon aikana julkaisemme tarinoita, oppeja ja kokemuksia yhteisestä työstämme. Lisää tietoa yhteistyökumppaneistamme löydät täältä.

Back To Top