skip to Main Content

Mitä työelämätaitoja tarvitaan tulevaisuudessa – Manpowerin asiantuntijoilta vinkkejä nuorille

Oma-aloitteisuus, positiivinen asenne ja sosiaaliset taidot ovat kyselymme mukaan nuorten mielestä tärkeimmät työelämän taidot tulevaisuudessa.

Kesätöiden kynnyksellä Manpower ja Nuori Yrittäjyys ry tarttuivat tuumasta toimeen. Annoimme NY-alumneille tehtäväksi miettiä heitä kiinnostavia kysymyksiä työelämän kynnyksellä. Työstimme yhteistyössä videoita, joissa  Manpowerin työelämäasiantuntijat vastaavat nuorten kysymyksiin ja antavat käytännön vinkkejä asioista, joita työnantajat arvostavat nuorissa työntekijöissä ja -hakijoissa.

Miten kehitän oma-aloitteisuuttani?
Mitä tunneäly on ja miten se auttaa?
Miten kannattaa tarttua uusiin työtehtäviin?

Vastaukset edeltäviin kysymyksiin saat katsomalla videon. Klikkaa päälle – nyt!

 

 

 

Manpower on Suomessa Nuori Yrittäjyys ry:n monivuotinen yhteistyökumppani. Keskiössä on nuorten työelämävalmiuksien kehittäminen ja työllistymisen edistäminen. Vuosittainen perinne on jo kolme kertaa järjestetty #readyforwork iltapäivä, jossa rekrytoinnin asiantuntijat neuvovat nuoria työhakemusten teossa sekä antavat vinkkejä mm. LinkedIn profiilin tekemiseen.

 

 

Manpowerin asiantuntijat ovat lisäksi osallistuneet erilaisissa rooleissa NY:n tapahtumiin: mm. tuomareina yrittäjyyskilpailuissa, nuorten sparraajina koulutuksissa ja Job Shadow -päivän johtajina.

 

Manpowerin henkilöstöjohtaja Eira Pohjanvaara osallistui myös Job Shadow-päivään 2019.


Manpower tekee myös globaalia yhteistyötä Nuori Yrittäjyys (Junior Achievement) -ohjelmissa yli 30 Euroopan maassa.

Muistamme maaliskuun aikana upeita kumppaneitamme, jotka mahdollistavat tärkeän työmme lasten ja nuorten yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitojen parissa. Kuluvien kahden viikon aikana julkaisemme tarinoita, oppeja ja kokemuksia yhteisestä työstämme. Lisää tietoa yhteistyökumppaneistamme löydät täältä.

Back To Top