skip to Main Content

Haku NY-lähettilääksi on nyt auki!

Lähettiläänä pääset kertomaan omaa tarinaasi ympäri Suomen kouluja ja saat siitä rahallisen korvauksen. Lähettiläänä pääsee toimimaan koko lukuvuoden 2021-2022.


Lähettilääksi kannattaa hakea, jos esiintyminen, tarinankerronta sekä muiden nuorten inspiroiminen kiinnostavat. Työssä pääsee kohtaamaan erilaisia ihmisiä ja mukauttamaan tarinaansa uusille yleisöille sopivaksi. Aikaisempaa esiintymiskokemusta ei tarvitse olla, sillä työtä oppii tekemällä ja tarinankerrontaa kertomalla omaa tarinaansa.  Saat vinkkejä yleisön huomion kiinnittämiseen, draaman kaareen sekä kuuntelijoiden osallistamiseen.

Lähettiläänä teet yhteistyötä NY:n aluekoordinaattoreiden kanssa. Heillä on asiantuntemusta eri puolilta Suomea. Tukenasi ovat lisäksi muiden lähettiläiden kannustava porukka sekä NY:n lähettiläsvastaavat. Tapaat muut ensimmäisen kerran 30.7.-1.8. järjestettävässä kick off -tapahtumassa sekä kuukausittain etäyhteyksin järjestettävässä sparrailupäivässä.

Jos olet käynyt Vuosi Yrittäjänä -ohjelman ja koet voivasi inspiroida muita nuoria kokemuksillasi, hae mukaan! Yrityksesi ei ole tarvinnut menestyä tai edes osallistua Uskalla Yrittää -kilpailuihin, kunhan olet saanut positiivisia kokemuksia vuotesi aikana.

Näin haet mukaan

Lähetä videohakemus, jossa kerrot itsestäsi ja NY-vuodestasi. Kerro myös, miksi juuri sinä olisit hyvä NY-lähettiläs. Video saa kestää maksimissaan 3 minuuttia ja sen on oltava perillä 17.6. mennessä. Toimita videohakemus sähköpostitse osoitteeseen [email protected] Kaikki hakijat haastatellaan etäyhteyksin.


Lisätietoja
Mikko Jaatinen
alumnikoordinaattori
[email protected] tai 0504945025
Back To Top