Oma talous haltuun toisella asteella – maksuton verkkomateriaali oppilaitoksille

25.3.2020 2020

Nuori Yrittäjyys ry ja Danske Bank ovat osana Taloudellinen mielenrauha -hanketta toteuttaneet toiselle asteelle suunnatun Oma talous haltuun -oppimiskokonaisuuden, jonka verkkomateriaali on täysin maksuton.

Opettajana voit luoda itsellesi tunnukset ohjelmaan ja ottaa sen käyttöön välittömästi osana etäopiskelun tukemista. Ohjelma sisältää yhteensä viisi pääteemaa (jaettu 11-oppimismoduuliin) ja neljä lisäteemaa tehtävineen ja harjoituksineen.

Ohjelma on kaikkien koulujen ja oppilaitosten käytössä ja se tukee toisen asteen opetuksen tavoitteita.

Ohjelman pääteemat nuorille

Oma talous haltuun -ohjelma antaa itsenäistymisen kynnyksellä olevalle nuorelle oman talouden hallinnan perustaidot ja etenee loogisesti alkaen ansaitsemisesta ja päättyen omaisuuden suojaamiseen.

Tukea opettajalle – maksuton verkkomateriaali

Oppimisen tueksi olemme rakentaneet opettajalle oman, moduulikohtaisen, tukimateriaalin oppimistavoitteineen, tehtävineen ja harjoituksineen. Opettajana päätät mitkä tehtävät pyydät nuoria tekemään. Kaikki materiaalit ja ohjeet löytyvät verkkojärjestelmästä.

Teema 2: Mistä rahaa -tavoitteet, tehtävät ja valmistelut

[su_button url=”https://nuoriyrittajyys.fi/ohjelmat/oma-talous-haltuun/” style=”flat” background=”#ff9626″ size=”20″ radius=”8″ icon=”icon: arrow-right”]Tutustu Oma talous haltuun -ohjelmaan. [/su_button]

Seuraavaksi
Tulevaisuus saapui etuajassa – ajatuksia keittiönpöydän äärestä