Job Shadow -päivän ensimmäiset johtajat julki: mukana omien alojensa kovimpia asiantuntijoita

15.10.2020 2020Job Shadow

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Tänään on tasan kaksi viikkoa aikaa siihen, että innokkaat ja osaavat nuoret pääsevät taas varjostamaan johtajia yhden työpäivän ajaksi. Sekä nuoret että johtajat odottavat päivää innokkaasti. Tänä vuonna tapahtuman teemana on johtajan nuoren välinen vuorovaikutus ja mentorointi, mikä tarjoaa työpäivän seuraamisen lisäksi nuorelle mahdollisuuden kahdenkeskiseen työelämä- ja urasparrailukeskusteluun johtajan kanssa.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_single_image image=”86065″ img_caption=”Tatu Nurminen, Tyämiehet NY ja Thomas Noreila, Trä Group vuoden 2019 Job Shadow -päivässä”][vc_empty_space][vc_column_text]Tänäkin vuonna Job Shadow -päivä on houkutellut mukaan monipuolisesti eri alojen asiantuntijoita, jotka työskentelevät johtotehtävissä. Nuoret eivät siis saa pelkästään väläystä työelämästä, vaan he pääsevät myös näkemään, millainen nykypäivän johtajan rooli on. Job Shadow -päivässä sekä nuori että johtaja pääsevät oppimaan toisiltaan. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään virtuaalisesti.

Pidemmittä puheitta on aika esitellä ensimmäiset johtajat. Tässä he nyt ovat:[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]Elinkeinoministeri Mika Lintilä (Työ- ja elinkeinoministeriö TEM)

Markkinointi- ja viestintäjohtaja Mika Wilén (ManpowerGroup Finland)

Toimitusjohtaja Jarkko Huhtaniitty ja henkilöstöpäällikkö Marjo Tähtinen (HP Suomi)

Digitaalisen liiketoiminnan johtaja Hanna Länsivuori (Fennia)

Operatiivinen johtaja Päivi Penttilä (Euroclear Finland)

Yritystoiminnan johtaja Jukka Kuusala (Handelsbanken)

Pääomamarkkinoiden johtaja Joakim Holmström (Kuntarahoitus)[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]Kysyimme tapahtumaan aikaisemminkin johtajan roolissa osallistuneelta Mika Wiléniltä, millaisia odotuksia hänellä on Job Shadow -päivälle.

”Osallistuessani aiemmin Job Shadow -päivään päivä oli upea oppimiskokemus. Nyt uskon, että keskustelua tulee koronan tuomista muutoksista niin työmarkkinoihin kuin poikkeustilanteiden johtamiseenkin liittyen”, ManpowerGroupin markkinointi- ja viestintäjohtaja Mika Wilén kertoo.

Wilén aikoo sisällyttää päivään myös virtuaalitapaamisen oman tiiminsä ja liiketoiminnasta vastaavien johtajien kanssa, jotta nuori saa näkökulmaa yhdessä tekemisen ja vuorovaikutuksen tärkeyteen tämän päivän työelämässä.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_single_image image=”86062″ img_caption=”Mika Wilén Uskalla Yrittää 2018 -finaalin tuomarina palkintojenjaossa”][vc_empty_space][vc_column_text]Nuorten työelämävalmiudet ja -odotukset eri puolilla maailmaa kiinnostavat ManpowerGroupia jatkuvasti, sillä he ovat yksi merkittävimmistä rekrytointialan toimijoista toiminnan levittäytyessä 80 eri maahan.

”Rekrytointitalona meidän on tärkeää viedä viestiä työnantajille nuorten odotuksista ja heidän päätöksentekoonsa vaikuttavista tekijöistä, muun muassa arvoista, joiden perusteella tulevaisuuden tekijät valitsevat kiinnostavat työnantajat ja uramahdollisuudet. ’Pelkän työpaikan’ lisäksi nuoret haluavat jatkuvaa kehittymistä, monipuolisia kokemuksia ja uramahdollisuuksia sekä vastuuta. Johtamisen laadulle asetetaan isoja odotuksia, samoin hyvinvoinnille ja työn ja vapaa-ajan tasapainolle sekä yrityksen vastuulliselle toiminnalle”, Wilén pohtii.

Wilén ei usko tapahtuman etätoteutusmuodon hidastavan menoa, vaan hän tietää sen olevan nykypäivää, johon kaikkien tietotyötä tekevien tulee tottua:

”Virtuaalisuus osoittaa varmasti sen, mitä edistynyt digitalisaatio ja ’uusi normaali’ pitää sisällään etenkin tietotyötä tekevien ihmisten kohdalla.”

Paljastamme loput mukana olevat johtajat ensi viikolla. Voimme luvata, että taso pysyy huikaisevan korkeana. Pysy siis kuulolla!

#NYJobShadow[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Nuori Yrittäjyys ry somessa:

[/vc_column_text][vcex_social_links social_links=”%5B%7B%22site%22%3A%22facebook%22%2C%22link%22%3A%22https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnuoriyrittajyys%22%7D%2C%7B%22site%22%3A%22twitter%22%2C%22link%22%3A%22https%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fnuoriyrittajyys%22%7D%2C%7B%22site%22%3A%22instagram%22%2C%22link%22%3A%22https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fnuoriyrittajyys%2F%22%7D%2C%7B%22site%22%3A%22linkedin%22%2C%22link%22%3A%22https%3A%2F%2Fwww.linkedin.com%2Fcompany%2Fnuoriyrittajyys%22%7D%5D” style=”default” align=”center”][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

NY-alumnit somessa:

[/vc_column_text][vcex_social_links social_links=”%5B%7B%22site%22%3A%22facebook%22%2C%22link%22%3A%22https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FNYalumnit%22%7D%2C%7B%22site%22%3A%22instagram%22%2C%22link%22%3A%22https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fnyalumnit%2F%22%7D%5D” style=”default” align=”center”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Seuraavaksi
Lisää johtajia mukaan Job Shadow -päivään