Zaldossa jaossa satoja euroja ja Suomen edustuspaikka Brysseliin taloustaitokilpailuun

12.11.2019 2019Zaldo

Digitaalisessa oman talouden hallintaan tarkoitetussa oppimisympäristössä Zaldossa on tarjolla 800 euroa arvontarahaa ja Suomen parhaalle ysiluokalle edustusoikeus kansainväliseen taloustaitokilpailuun, European Money Quiziin.

Nuori Yrittäjyys ry ja Finanssiala tarjoavat edellisvuosien tapaan 800 euroa palkintorahaa arvontoihin Zaldo-lopputestin tehneiden luokkien kesken.

Syyslukukauden osalta arvontaan ehtivät osallistua luokat, jotka tekevät testin viimeistään 31.12.2019. Jaamme 200 euroa yhdelle onnekkaalle alakoulun luokalle ja toiset 200 euroa yläkoulun luokalle.

Arvonnoissa ovat mukana kaikki ne ala- ja yläkoulujen luokat, joiden oppilaista vähintään viisi on suorittanut Zaldo-testin. Arvonnan tulokset julkistetaan tammikuun alkupuolella. Kevätlukukaudella jaossa on uudet 400 euroa arvontarahaa.

Bryssel odottaa, pidempi osallistumisaika kilpailuun

Kansainvälinen European Money Quiz kokoaa jälleen keväällä (28.-29.4.) Brysseliin yläkoululaisia ympäri Eurooppaa. Suomen edustaja tähän taloustaitokilpailuun ratkeaa tänäkin vuonna Zaldon kautta. Zaldo-lopputestin tehneistä 9.-luokista keskiarvoltaan paras saa lähettää kaksi oppilasta ja opettajan Suomea edustamaan Brysseliin.

Opettaja, tämä on helppoa! Kirjaudu Zaldoon, käyttäkää oppilaiden kanssa Zaldon verkkosivuja oman talouden hallinnan opiskeluun ja tehkää lopputesti. Tänä lukuvuonna kilpailuaikaa on helmikuun loppuun saakka.

Viime syksynä parhaat pisteet Zaldon lopputestissä saavutti lempääläläisen Hakkarin koulun 9G-luokka.

Suosituilla Zaldo.fi -verkkosivuilla oli viime lukuvuonna yli 20 000 käyttäjää.

Zaldo on sähköinen, kaikille maksuton verkko-oppimateriaali, johon kuuluu paljon verkossa tehtäviä harjoituksia ja lisäksi loppukokeeksi soveltuva lopputesti. Zaldossa on jokaiselle luokka-asteelle soveltuvaa opetusmateriaalia 4. luokasta 9. luokkaan asti. Materiaalin tarjoavat Nuori Yrittäjyys ry, Finanssiala ry, FINE vakuutus- ja rahoitusneuvonta ja Pörssisäätiö.

Seuraavaksi
Berliinistä monta iloista uutista Nuori Yrittäjyys ry:lle