Vielä uusia johtajia Job Shadow -päivään 30.10.

24.10.2019 2019Job Shadow

Alle viikko Job Shadow -päivään! On aika toivottaa tervetulleeksi 50 johtaja ja 50 nuoren yhteiseen työpäivään viimeinen nippu pomoja.

Yksi vuosittaisista huippuhetkistämme koittaa 30.10. kun Nuori Yrittäjyys -ohjelmaan koulussa osallistuneet nuoret varjostavat johtajiaan läpi yhteisen työpäivän.

Job Shadow -tunnelmia 2018

On upeaa saada mukaan Antero Vartian perustamasta Compensate -yrityksestä Minna Kaitala, Chief Communication and Brand Officer. Compensate tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden hyvittää tuotteiden tai palveluiden hiilidioksidipäästöjä.

Microsoftin johtajakaksikkona nuorille kurkistuksen työelämään tarjoavat Katarina Engblom/ Kumppaniliiketoiminnan johtaja ja Terhi Horppu/talousjohtaja.

Yhdistyksemme kiittää niinikään tätä viisikkoa mukanaolosta:

ELO, Hilkka Malinen, henkilöstöjohtaja
Teknologiateollisuus ry, Mika Uusitalo, CFO
SEB, Marcus Nysten, maajohtaja
Knowit, Ville Särmälä, toimitusjohtaja
Cargotec Oyj, Carina Geber-Teir, Senior Vice President, Communications

Ville Särmälä, Knowit (vas.) ja NY-nuori Aaro Kinnunen, Job Shadow 2018

Job Shadow-päivän nuoret tulevat eri puolilta Suomea, ovat iältään 16-23 –vuotiaita ja ovat kaikki osallistuneet koulussaan Nuori Yrittäjyys ry:n yrittäjyyskasvatusohjelmaan Vuosi yrittäjänä. He ideoivat ja perustivat oikealla rahalla toimivan NY-yrityksen ja pyörittivät sitä lukuvuoden ajan.

Job Shadown päätteeksi kymmenet johtajat ja nuoret kokoontuvat yhteiseen päätösjuhlaan SEB:n tiloihin vaihtamaan ajatuksia päivästä. Katso Facebook-sivuiltamme kuvia viime vuodelta.

Seuraavaksi
Job Shadow huomenna - tässä kaikki johtajat ja nuoret