Taalerista uusi pääyhteistyökumppani

5.2.2019 2019

Nuori Yrittäjyys ry on saanut Taaleri Oyj:stä uuden pääyhteistyökumppanin. Yhteistyö antaa tuhansille lapsille ja nuorille mahdollisuuden etsiä omia mielenkiinnon kohteita koulussa, kokeilla ideoita käytännössä ja oppia työelämätaitoja, yrittäjämäistä asennetta ja talouden parempaa osaamista.

Nuori Yrittäjyys ja Taaleri ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2016 alkaen. Nyt solmittu uusi pääyhteistyökumppanuus on kaksivuotinen, 2019-2020.

On hienoa saada Taalerin asiantuntijat sparraamaan nuoria ja koko meidän toimintamme taakse. Taaleri Luola tuo jälleen kesällä nuorten osaamisen ja ideat esille myös SuomiAreenassa Porissa, iloitsee Nuori Yrittäjyys ry:n toiminnanjohtaja Virpi Utriainen.

Taaleri Luola -voittajat 2018 (Taalerin Kati Lehesmaa ylärivissä kolmas oik.)

Taalerin henkilökuntaa on ollut mm. mukana tuomaristossa valitsemassa vuoden Pikkuyrittäjiä ja Uskalla Yrittää -kilpailun voittajia. Vuonna 2018 perustettiin Uskalla Yrittää -kilpailuun uusi kategoria Taaleri Luola, jonka viisi voittajayritystä pääsee Suomi Areenan lavalle pitchaamaan yritysideaansa tuomaristolle. Lokakuussa vuosittain järjestettävässä Job Shadow – päivässä Taalerin johtajia on nähty mukana jo useasti. Katso tästä blogikirjoitus Job Shadow -päivästä.

Taaleri haluaa kantaa yhteiskuntavastuuta osoittamalla kiinnostusta nuoria kohtaan tarjoamalla mahdollisuuksia yrittää. Meillä kaikilla on vastuu antaa nuorille hyviä esimerkkejä, jakaa kokemuksiamme ja olla tukemassa oman tien löytämisessä, kertoo Taalerin markkinointijohtaja Kati Lehesmaa.

Pikkuyrittäjien Heijastinkaksikko (Daniel ja Leevi) teki ja toimitti Taalerille 300 (!) heijastinta. Tuotot menivät luokkaretkirahastoon.

Kasvu jatkuu, nuoret hyötyvät

Vuonna 2002 perustettu Nuori Yrittäjyys ry panostaa vahvasti pitkäjänteiseen yrittäjyyskasvatukseen. Yhdistys tavoittaa toiminnallaan vuosittain n. 60 000 lasta ja nuorta ympäri Suomea.

Taaleri on kymmenessä vuodessa kasvanut startupista pörssiyhtiöksi, jonka liikevaihto on noin 81 miljoonaa euroa (2017) ja hallinnoitava varallisuus 6,0 miljardia euroa (6/2018).

Taalerin varatoimitusjohtaja Karri Haaparinne ja Tommi Korkeakoski, Job Shadow -päivänä 2016
Seuraavaksi
Kuusi nuorten yritystä Pirkanmaalta eteni Uskalla Yrittää -finaaliin