Hei sinä! Saatat olla tietämättäsi NY-alumni ja voit voittaa matkan Wieniin.

23.5.2019 2019

Jos Sinä olet osallistunut koulussasi mihin tahansa Nuori Yrittäjyys ry:n (NY) opinto-ohjelmaan, olet NY-alumni. Onnittelut! Katso tämän artikkelin lopusta ohjeet, miten voit ja kannattaa osallistua vielä tämän viikon aikana kilpailuun, jossa palkintona on matka Wieniin.

-Kyllä parasta on se kun tapaa uusia ihmisiä ympäri Suomea ja oma verkosto kasvaa, kertoo Nuori Yrittäjyys -alumni Anni Hytti.

Anni osallistui Vehkalahden yläasteella Haminassa Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan ja liittyi NY-alumneihin heti lukuvuoden 2016-2017 jälkeen. Alumni-toiminta on tuonut hänelle uusia ystäviä ja hienoja kokemuksia.

-On mukavaa ja hyödyllistäkin kun tapaa saman henkisiä ihmisiä kaikkialta Suomesta. Järjestämme kivoja tapahtumia ja vuosittain on mahdollisuus myös lähteä ulkomaille kartuttamaan kansainvälisiä verkostoja, sanoo nykyään NY-alumnien hallituksessakin istuva Anni.

Vuosi yrittäjänä -ohjelma innosti ja opetti monenlaista yläkouluikäiselle vehkalahtelaiselle.

-Olihan se ”siisti” kokemus, ohjelman aikana opin ottamaan vastuuta ja tietysti paljon uusia asioita yrittämisestä.

NY-alumneja Uskalla Yrittää -finaalissa 2019

Kilpailussa palkintona upea Wienin matka!

Kansainvälinen kattojärjestömme Junior Achievement (JA) Worldwide täyttää tänä vuonna sata vuotta ja juhlistamme sitä ainutlaatuisella videokilpailulla ”I am JA”.

NY-alumnit voivat vielä tämän viikon aikana kertoa lyhyellä videolla omasta kokemuksestaan ohjelmissamme ja voittaa matkan Wienin kansainväliseen alumnikonferenssiin: www.nyalumnit.fi/iamja

Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa Nuori Yrittäjyys ry:n ohjelman läpikäynyt henkilö. Kilpailuaika päättyy sunnuntaina 26.5. Sosiaalisessa mediassa käytössä ovat kv-tunnisteet #IamJA #JA100 ja #JuniorAchievement. Voittajat julkistetaan 12.6.

PS. NY-alumnit tulevaisuudentekijöinä -tapahtuma järjestetään Helsingissä 16.8.2019 yhteistyössä Fennian kanssa.

Seuraavaksi
AVOT – ja homma hoituu