Fennialta uusi, maksuton tapaturmavakuutus NY-yrittäjille

12.9.2019 2019

Fennia on usean vuoden ajan turvannut NY-yritysten toimintaa vastuuvakuutuksilla. Nyt turva on laajentunut koskemaan myös NY-yrittäjiä.

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia on yksi Nuori Yrittäjyys ry:n (NY) pitkäaikaisimmista yhteistyökumppaneista. Yhteistyön johdosta Vuosi yrittäjänä -ohjelman NY-yrityksillä on jo vuosia ollut vastuuvakuutukset toimintaa varten. Nyt tätä vakuutusturvaa on laajennettu uudella, maksuttomalla täysajan tapaturmavakuutuksella.

Fennia palkitsee nuoria Paras Palvelu -kategoriassa Uskalla Yrittää -finaalissa

-Haluamme kannustaa nuoria löytämään omat kykynsä ja sisäisen yrittäjyytensä. Vuosi yrittäjänä -ohjelma on ollut vuosien varrella alku monelle menestyvälle bisnekselle ja lukuisille oivalluksille. Yrittämisen kipinä voi syttyä tämän ohjelman innoittama myöhemminkin elämän varrella. Nuoren ryhtyessä yrittäjäksi on hyvä muistaa pitää huolta myös itsestään, yrityksen tärkeimmästä voimavarasta. Olen seurannut nuoria yrittäjiä, joilla on vauhti päällä ja valtavasti energiaa. Silloin on myös riski, että voi sattua jotain odottamatonta. Siksi me haluamme turvata juuri sinut NY-yrittäjä!, sanoo konsernijohtaja Antti Kuljukka Fenniasta.

Vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa työssä, koulussa ja vapaa-ajalla.

-Yhteistyö Fennian kanssa on auttanut NY-toimintaa ja Vuosi yrittäjänä -ohjelmaa kehittymään valtavasti. Uusimman lisäyksen ansiosta pystymme tarjoamaan nuorille turvan työajan ja opiskelun lisäksi myös vapaa-ajalle, joka on tärkeä osa yrittäjyyttä, toteaa Nuori Yrittäjyys ry:n operatiivinen johtaja Eemeli Alanne.

Seuraavaksi
Nuori Yrittäjyys ry:lle iloinen kunniatehtävä