Elo antoi Nuori Yrittäjyys -lähettiläille siivet

12.3.2019 2019

Maaliskuussa 2018 alkanut Nuori Yrittäjyys (NY) -lähettilästoiminta on osoittautunut menestykseksi alusta lähtien. Ensimmäisen toimintavuoden aikana lähettiläät vierailivat yli sadassa tapahtumassa rohkaisemassa tarinoillaan 7 500 nuorta ympäri Suomea. Vau!

NY-lähettiläät ovat Vuosi yrittäjänä -ohjelman käyneitä nuoria, jotka on koulutettu oman tarinansa ja kokemuksiensa esittämiseen – nuorilta nuorille. Nuori Yrittäjyys ry:n pitkäaikainen pääyhteistyökumppani työeläkeyhtiö Elon halusi lähteä tukemaan lähettilästoimintaa.

Lähettilästarinoita 10 000 nuorelle

Vuoden 2019 uudet NY-lähettiläät kokoontuivat yhteen helmikuussa Elolla. Tavoitteena on reteästi tavoittaa 10 000 nuorta vuoden aikana! Elon ja NY:n yhteistyön johdosta lähettiläiden uratarinoissa on mukana myös YEL- ja eläkeasiaa, hieman erilaisella tavalla kerrottuna. Tämä on yksi konkreettinen keino, jolla Elo haluaa tehdä eläkeasioita tunnetummaksi ja lähestyttävämmäksi nuorille. Lähettiläät tekevät vierailuja kouluihin, joissa Vuosi yrittäjänä -ohjelma on käytössä tai sen käyttöä ollaan aloittamassa.

  

Lähettiläsvierailu

  • maksuton 45 minuutin oppilaitosvierailu
  • NY-lähettiläs kertoo omien kokemustensa kautta Vuosi yrittäjänä -ohjelman jälkeisistä vaikutuksista mm. omiin jatko-opintoihinsa ja työelämään: mitä yrittäjämäinen asenne on ja millaisia taitoja työelämän ja jatko-opintojen kynnyksellä tarvitaan
  • Nuoret saavat mahdollisuuden kysyä lähettiläiltä ja innostua oman tulevaisuuden luomisesta.

Tutustu tästä uusiin lähettiläisiin.

Satu Huber

Elo on mukana NY -toiminnassa monin tavoin. Toimitusjohtaja Satu Huber ja henkilöstöjohtaja Hilkka Malinen ovat osallistuneet Job Shadow-päivään, markkinointijohtaja Joni Tikkanen istuu NY:n hallituksessa ja mm. Matti Carpén (johtaja/asiakkuudet ja kanavat) innostui Uskalla Yrittää -finaalissa nuorten energiasta.

 
Elo on asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö, joka huolehtii asiakasyritystensä työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta. Uusi yhtiö syntyi 1.1.2014, kun Eläke-Fennia ja LähiTapiola Eläkeyhtiö fuusioituivat. Elo vastaa n. 500 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä ja noin 23 miljardin euron sijoitusomaisuudesta.

 

 

Seuraavaksi
240 nuorta yrittäjää ihastutti Suomen suurimmassa Uskalla Yrittää -semifinaalissa