Duudsoneiden ”pomo” saa Job Shadow -nuoren työparikseen  

16.10.2019 2019Job Shadow

Nuori Yrittäjyys ry:n järjestämässä Job Shadow -päivässä aukeaa ovi myös Duudsoneiden, Herbalistin ja monien muiden somevaikuttajien eli Trootin toimistoon. Kaikkiaan mukana on 50 johtajaa ja 50 nuorta.

Troot Groupin toimitusjohtaja Joona Haatainen tekee töitä tunnettujen somevaikuttajien kanssa, kaiken kattavassa luovassa vaikuttajatoimistossa, kuten Troot itse asian ilmaiseen. 30.10. Job Shadow -päivänä Joona saa seurakseen yhden Nuori Yrittäjyys -alumnin ja tämä duo ahkeroi kimpassa läpi työpäivän.

Samaan aikaan toisaalla Sitran yhteyskunnallisen koulutuksen johtajaa Päivi Hirvolaa ja Manpower Groupin henkilöstöjohtaja Eira Pohjanvaaraa seuraavat omat ”varjot”.

Job Shadow -nuoria SEB:llä 2017

Eivätkä meiltä Job Shadow -pomot tähän lopu. Saammeko esitellä myös nämä johtajat:

Teknos, Minna Koistinen, markkinointi- ja viestintäjohtaja
Citi, Karolina Burmeister, Banking Team Leader
Taaleri, Kati Lehesmaa, markkinointijohtaja
Trä Group, Thomas Noreila, toimitusjohtaja
Nestlé, Anu-Maaria Vaalama, viestintäjohtaja ja
Ulla Luhtanen, Head of Nordic Regulatory & Scientific Affairs

Job Shadow -nuoret tulevat eri puolilta Suomea, ovat iältään 16-23 –vuotiaita ja ovat kaikki osallistuneet koulussaan Nuori Yrittäjyys ry:n (NY) yrittäjyyskasvatusohjelmaan Vuosi yrittäjänä. He ideoivat ja perustivat oikealla rahalla toimivan NY-yrityksen ja pyörittivät sitä lukuvuoden ajan.

Job Shadown päätteeksi johtajat ja nuoret kokoontuvat yhteiseen päätösjuhlaan SEB:n tiloihin vaihtamaan ajatuksia päivästä. Katso Facebook-sivuiltamme kuvia viime vuodelta.

Julkaisemme ennen Job Shadow -päivää viikottain uusia johtajia.

Seuraavaksi
Gradialle ja Ylöjärven lukiolle kansainvälistä tunnustusta yrittäjyyskasvatustyöstä