Berliinistä monta iloista uutista Nuori Yrittäjyys ry:lle

25.11.2019 2019

Nuori Yrittäjyys ry (NY) palkittiin jälleen merkittävästä toiminnasta nuorten yrittäjyysasenteen, työelämätaitojen ja taloudenhallinnan parantamiseksi. Model Organisation Award ojennettiin NY:lle viime viikolla Berliinissä.

Vuosittaiset tunnustukset jakaa Euroopan suurin yrittäjyyskasvatusta tarjoava verkosto JA Europe. NY on mallikelpoinen osa tätä eurooppalaista kattojärjestöä, joka tavoittaa toiminnallaan vuosittain peräti neljä miljoonaa lasta ja nuorta yli 40:ssä maassa.

 

Nuori Yrittäjyys ry:n työntekijöitä juhlatunnelmissa

 

 

Virpi Utriainen (kesk.) vastaanotti Model Organisation Awardin Berliinissä. Oikealla JA Europen toimitusjohtaja Caroline Jenner ja vasemmalla Adam Warby, JA Europen hallituksen puheenjohtaja

Malliorganisaatio-tunnustus myönnettiin Nuori Yrittäjyys ry:n korkealuokkaisesta työstä lukuvuoden 2018-2019 osalta. Yhdistys on saanut saman tunnustuksen myös vuosina 2014, 2015, 2017 ja 2018.

Nuori Yrittäjyys ry haluaa kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitaan, jotka mahdollistavat lasten ja nuorten hyväksi tehtävän työn. (juttu jatkuu kuvan alla)

 

Toiminnanjohtajalle arvostettu tehtävä

Viime viikolla Berliinissä järjestettiin Global Leadership Conference, jossa oli koolla Nuori Yrittäjyys (Junior Achievement) -edustajia kuudelta mantereelta, 75 eri maasta! Kattojärjestömme JA Worldwide ja Vuosi yrittäjänä -ohjelman 100-vuotisjuhlavuosi huipentui viiden päivän seminaarissa, jossa pohdittiin 250 hengen voimin tulevaisuuteen vaikuttamista. Teemoina: nuoret, seuraavat sata vuotta, maailman tulevaisuus, oppiminen, globaalit muutokset, opettajuus ja työelämän muutos.

NY:n toiminnanjohtaja Virpi Utriainen valittiin JA Europen maiden edustajaksi järjestön johtoryhmän varapuheenjohtajana yhdessä kreikkalaisen Argiris Tzikopoulosin kanssa.

NY:stä työntekijöistä valokeilaan pääsivät myös operatiivinen johtaja Eemeli Alanne ja kehityspäällikkö Inger Aaltonen. Molemmat saivat tunnustuksen viiden vuoden intohimoisesta ja tuloksekkaasta työstä lasten ja nuorten hyväksi Nuori Yrittäjyys ry:ssä.

 

 

 

Seuraavaksi
Pikkuyrittäjät taloustaito-innovaatioiden valiojoukkoon