Uusi #TueTonnilla -haastekampanja käyntiin

2.11.2018 2018

#TueTonnilla -kampanjassa Nuori Yrittäjyys ry haluaa haastaa erityisesti yritykset ja johtajat tukemaan nuoria. Annetaan kaikille nuorille tasavertaiset valmiudet, taidot sekä uskallus toimia ja menestyä muuttuvassa työelämässä!

Knowit Oy:n toimitusjohtaja Ville Särmälä heitti meille idean #TueTonnilla-kampanjasta ja haastaa nyt muutkin yritykset ja yritysjohtajat mukaan tukemaan nuoria.

Myös Jounin Kauppaa pyörittävä Sampo Kaulanen lähti mukaan #TueTonnilla -kampanjaan, haastaen samalla myös muut kauppiaat mukaan. 

Tämän päivän koululaiset ovat työelämässä 2030-luvulla työntekijöinä, yrittäjinä ja työpaikkojen rakentajina. Työmme tuloksena on omat taidot tunnistava ja pärjäävä nuori ja vähemmän syrjäytyvä sukupolvi. Kuulostaa hyvältä, eikö? Siinä on #TueTonnilla -kampanjamme tavoite. Yhdellä tonnin lahjoituksella saadaan aikaan esimerkiksi:

Me Nuori Yrittäjyys ry:ssä haluamme vaikuttaa siihen, että Suomessa on enemmän lapsia ja nuoria, joilla on yritteliäs asenne ja motivaatio tekemiseen, kyky sopeutua työelämän muutokseen ja taloustaidot hallussa.

Tavoitimme lukuvuonna 2017-18 yhteensä 57 000 lasta sekä nuorta ja noin 30% peruskouluista ohjelmiemme pariin!

Nuori Yrittäjyys ry (NY) on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tehtävä on vahvistaa 7-29-vuotiaiden lasten ja nuorten työelämätaitoja, taloudenhallintaa ja yrittäjyysasennetta. Toteutamme tavoitettamme tarjoamalla opettajien työn tueksi monipuolisia opinto-ohjelmia, rakentamalla yhteistyötä nuorten ja yrityselämän välille sekä innostamalla muita nuoria mukaan NY-alumnilähettiläiden yrittäjyystarinoiden kautta.

Seuraavaksi
Nuori Yrittäjyys palkitsi Kristiinankaupungin yläasteen kansainvälisellä palkinnolla