Rohkeutta ja innostusta kouluihin NY-lähettiläiden kautta

8.5.2018 2018

NY-Lähettiläs - Vuosi yrittäjänä

Nuori Yrittäjyys ry (NY) on käynnistänyt NY-lähettilästoiminnan, joka tarjoaa kouluille yrittäjyystarinoita nuorilta nuorille – oman polun löytämiseen ja valintojen tueksi. NY-lähettiläät ovat nuoria, jotka ovat lähteneet Vuosi Yrittäjänä -ohjelman myötä rakentamaan omaa tulevaisuuttaan ja työuraansa.

Tarjoamme kouluille maksuttoman 45 minuutin mittaisen vierailun, jossa NY-lähettiläs tulee kertomaan oman tarinansa ja oppinsa lukuvuoden mittaiselta yrittäjyyskasvatusmatkalta NY Vuosi Yrittäjänä -ohjelmassa.

NY-lähettiläs Aino Tissari innostaa nuoria

Nuoret saavat toisen nuoren esimerkin ja mahdollisuuden kysyä ja innostua. NY-lähettiläs kertoo omien kokemustensa kautta ohjelman jälkeisistä vaikutuksista esimerkiksi omiin jatko-opintoihinsa ja työelämään, mitä yrittäjämäinen asenne on ja millaisia taitoja työelämän ja jatko-opintojen kynnyksellä tarvitaan.

Pitkäaikainen kansainvälinen ohjelma

NY Vuosi Yrittäjänä -ohjelma täyttää ensi vuonna sata vuotta, jonka myötä haluamme saada nuorten kokemukset ohjelmasta kaikkien hyödyksi. Nuori Yrittäjyys ry on osa kansainvälistä Junior Achievement -verkostoa.

NY-lähettiläs Helmi Nurkkala

 

Yrittäjämäinen asenne ja nuoren valmiuksien vahvistaminen kohti työelämää ovat tärkeitä teemoja koulutuksen kentässä. Nuori Yrittäjyys ry on tukenut yhdistyksenä kouluja ja innostanut nuoria jo 15-vuoden ajan Suomessa. Haluaisimme nyt jakaa teidän koulunne nuorille näitä nuorten oppimistarinoita ja oivalluksia.

Koulussa ei tarvitse olla käytössä Nuori Yrittäjyys ry:n ohjelmia, vaan tarjoamme nuorten innostavia tarinoita kaikille oppilaitoksille niillä alueilla, joilla NY-lähettiläitä toimii.

NY-lähettiläät ja toiminta-alueet:

 NY-lähettiläs Alue Sähköposti
 Aino Tissari Pääkaupunkiseutu [email protected]
 Patrik Pyöriä Pääkaupunkiseutu [email protected]
 Annika Liikamaa Varsinais-Suomi [email protected]
 Helmi Nurkkala Pohjanmaa [email protected]
 Jutta Selin Pirkanmaa [email protected]
 Claudia Hirvonen Kanta-Häme [email protected]
 Santeri Lahti Pohjois-Savo [email protected]
 Ida Salo Etelä-Savo [email protected]
 Tommi Manninen Pohjois-Karjala [email protected]
 Otto Korhonen Etelä-Karjala [email protected]
 Mira Korjula Kymenlaakso [email protected]

 

 

Tomi Rytkönen

Mikäli NY-lähettiläitä ei ole vielä alueellasi, ota yhteyttä NY-lähettiläskoordinaattori Tomi Rytköseen, niin katsotaan vierailut mahdollisuuksien mukaan.

Tomi Rytkönen
Nuori Yrittäjyys ry
NY-lähettiläskoordinaattori
[email protected]
044 355 4847

Seuraavaksi
”Stina painaa nappia, minä huudan vieressä” – suomalaisnuorilla vahva taktiikka talouskisassa