NY Job Shadow kasvaa jälleen – 70 johtajaa, 70 nuorta

21.9.2018 2018

Nuori Yrittäjyys ry:n (NY) järjestämässä NY Job Shadow -päivässä on lokakuussa mukana jälleen ennätysmäärä osallistujia. Jo yli 70 johtajaa haluaa työpäivänsä ajaksi rinnalleen nuoren NY-alumnin ja määrä kasvaa yhä.

Mm. opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen, Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen, MTV uutisten vastaava päätoimittaja Tomi Einonen ja suuri joukko suomalaisia yritysjohtajia on innolla mukana 30.10. NY Job Shadow -päivässä.

 

  

Työelämään juuri siirtyneille tai vielä opiskeleville nuorille NY Job Shadow on ainutlaatuinen työelämäkokemus. Se tarjoaa usein yllätyksiä johtajan työnkuvasta, siitä millaista johtaminen oikeastaan on. Johtajille päivä on yhtälailla täynnä oppia – etenkin siitä mitä nuoret ajattelevat työelämästä ja johtamisesta.

–  Tämä toimii kahden suunnan mentorointina parhaimmillaan, sanoo Elisan yritysasiakkaiden johtaja Timo Katajisto, joka osallistui tapahtumaan viime vuonna. Video: 2017 NY Job Shadow.

NY Job Shadow -nuoret tulevat eri puolilta Suomea, ovat iältään 16-23 –vuotiaita ja he ovat kaikki osallistuneet koulussaan Nuori Yrittäjyys ry:n yrittäjyyskasvatusohjelmaan: NY Vuosi yrittäjänä tai NY Start Up. He ideoivat ja perustivat oikealla rahallatoimivan NY-yrityksen ja pyörittivät sitä lukuvuoden ajan.

Työpäivän päätteeksi johtajat ja nuoret kokoontuvat vielä yhteiseen NY Job Shadow -päätösjuhlaan. Katso tästä kuvia viime vuodelta, jolloin juhlittiin samalla Nuori Yrittäjyys ry:n 15-vuotissyntymäpäivää.

Julkaisemme ennen NY Job Shadow -päivää viikoittain kymmenen uutta johtajaa.
2018 NY Job Shadow -johtajia:

Jasmiina Kolehmainen (Lahti) ja Jari Gustafsson (TEM), NY Job Shadow 2017

Jenny Jännäri, päätoimittaja
Kauppalehti Optio
Sari Heinonen, markkinointijohtaja
OP
Vesa Riihimäki, kasvuyritysyksikkö/johtaja
Nordea
Marja Pajulahti, toimitusjohtaja
SOS-Lapsikylä
Mikko Kosonen, yliasiamies
Sitra
Sani Leino, toimitusjohtaja
SALES Consulting
Jari Gustafsson, kansliapäällikkö
Työ- ja elinkeinoministeriö
Sanni Grahn-Laasonen, opetusministeri
Opetus- ja kulttuuriministeriö
Olli-Pekka Heinonen, pääjohtaja
Opetushallitus
Tomi Einonen, vastaava päätoimittaja
Mtv Uutiset

Seuraavaksi
#lapinkiertue - Nuori Yrittäjyys kiertää Lapissa