Circula-kiertotalouspelin yhteistilaus – ilmoittaudu 16.11. mennessä

12.11.2018 2018

Kiertotalous luo uusia, innostavia mahdollisuuksia kestävään tulevaisuuteen. Uudenlaista ajattelua tarvitaan sekä yrityksiltä että asiakkailta. Ajattelu uudistuu ja oppiminen mahdollistuu oman kokemisen, yhdessä tekemisen ja vuorovaikutuksen kautta.

Circula-kiertotalouspeli sopii käytettäväksi osana esimerkiksi Nuori Yrittäjyys ry:n Vuosi Yrittäjänä -ohjelmaa. Aineisto on suunnattu ensisijaisesti ammatilliselle toiselle asteelle ja lukioille, mutta aineistoa voi hyvin soveltaa myös peruskoulun yhdeksäsluokkalaisille ja ammattikorkeakouluopiskelijoille. Peli toimii hyvin osana laajempaa kiertotalouden oppimiskokonaisuutta ja siihen voidaan liittää yritysyhteistyötä. Lue lisää Circula-kiertotalouspelistä täältä.

Circula-pelipaketti on mahdollista tilata maksuttoman sähköisen materiaalin lisäksi myös painettuna versiona oppilaitosten käyttöön. Painettu materiaali mahdollistaa luokan yhteisen hauskan pelikokemuksen ja haastaa tarkastelemaan yritystoimintaa kiertotalouskulmasta.

Keräämme nyt kiinnostuneita oppilaitoksia ja opettajia yhteistilausta varten.

Yksi Circula-oppilaitospaketti mahdollistaa pelin 10-25 -henkiselle ryhmälle. Peli painetaan Suomessa laadukkaille, kulutusta kestäville materiaaleille. Oppilaitospaketin hinta on á 200 euroa (sis. alv. 24%) sisältäen viisi pelilautaa kortteineen, joista jokaista voi pelata 2-5 hengen ryhmissä.

Hintaan lisätään toimituskulut. Hinta on laskettu 50 pelin tilaukselle.

Tilauksia otetaan vastaan 16.11.2018 saakka. Ilmoittaudu täällä!

Seuraavaksi
Zaldo-talouspelissä tarjolla 800€ ja paikka European Money Quiz -finaaliin Brysseliin