Aktia aloittaa yritysvastuuyhteistyön Nuori Yrittäjyys ry:n kanssa joululahjoituksella

20.12.2018 2018

Aktia tukee tänä jouluna Nuori Yrittäjyys ry:tä. Pankki antaa yhdistykselle 7 500 euron joululahjoituksen. Yhteistyö on osa Aktian laajempaa yhteiskuntavastuutyötä. Vuoden 2019 puolella Nuori Yrittäjyys ry ja Aktia alkavat rakentaa pitkäkestoista kumppanuutta.

”Pankkina meidän tehtävämme on auttaa myös nuoria ajattelemaan pidemmälle taloudellisissa kysymyksissä ja luomaan näin vakaan pohjan muulle elämälle. Tämän ajatuksen kannattelemana halusimme löytää kumppaneita, jotka jakavat saman ajattelutavan omassa toiminnassaan ja ovat valmiita rakentamaan yhdessä pitkäjänteistä ja vaikuttavaa vastuullisuusyhteistyötä. Icehearts ja Nuori Yrittäjyys ovat juuri tällaisia”, kertoo Aktian yritysvastuuta koordinoiva Mia Bengts.

Nuori Yrittäjyys ry:n tavoitteena on saada nuoret tunnistamaan ja hyödyntämään omat kykynsä – tekemällä oppien. Nuori Yrittäjyys luo nuorille yrittäjyysasennetta, työelämätaitoja ja taloudenhallintaa tukevia ohjelmia, jotka toteutetaan kouluissa osana opetusta.

”Aktia on meille hyvin mieluinen kumppani, sillä pankeilla on luonnollinen rooli toiminnassa, jossa kartutamme osana yrittäjyyskasvatusta myös taloudellisia taitoja. Tarvitsemme Aktian kaltaisia aktiivisia yrityskumppaneita, joilta löytyy oman alansa ajankohtaista huippuosaamista, mutta joka on samalla juuri sopivan kokoinen ja helposti lähestyttävä. Uskon, että voimme yhdessä rakentaa hienoa yhteistyötä”, kertoo Nuori Yrittäjyys ry:n yhteisömanageri Mia-Stiina Heikkala.

Aktia tukee tänä jouluna myös Icehearts ry:tä ja aloittaa pitkäjänteisen yhteistyön vuoden 2019 alusta.

Seuraavaksi
Uusi vuosi, juhlavuosi