Teknoksesta uusi yhteistyökumppani Nuori Yrittäjyys ry:lle

5.9.2017 2017

Nuori Yrittäjyys ry on solminut syyslukukauden ensimmäisen uuden kumppanuuden Teknoksen kanssa.

Nyt julkistettava yhteistyö kohdentuu ensisijaisesti Pikkuyrittäjät-toimintaan ja sen vahvistamiseen ympäri Suomea. Pikkuyrittäjät on Nuori Yrittäjyys ry:n (NY) kehittämä maksuton, alakouluille suunnattu yrittäjyyskasvatusohjelma, jossa lapset tutustuvat yrittäjyyteen ja perustavat 2-4 hengen ryhmissä oman pikkuyrityksensä.

     

– Teknos on hieno suomalainen perheyritys. Sen arvoista etenkin sisukkuus istuu hyvin yksiin meidän yhdistyksemme ajatusmaailman kanssa, sanoo NY:n toiminnanjohtaja Virpi Utriainen.

Hänen mukaansa on erityisen hienoa saada lujasti yrittäjyyskasvatukseen uskova kumppani vahvistamaan NY:n toimintaa. Teknos toimii tässä myös samalla esimerkkinä muille suomalaisille perheyrityksille, joissa yhteiskuntavastuu ja nuoret koetaan tärkeiksi asioiksi. NY:n toiminta tavoittaa vuosittain kymmeniätuhansia 7-25 –vuotiaita nuoria eri puolilla Suomea.

– Ja tässä yhteistyössä on sellainenkin yhteys, että meidän ohjelmiemme kauttahan syntyy jatkuvasti uusia, tulevaisuuden perheyrityksiä, Utriainen jatkaa.

Teknos on Euroopan johtavia teollisuusmaalien valmistajia. Yrityksellä on pitkä ja kunniakas historia ja se juhlii ensi vuonna jo 70-vuotista taivaltaan.

– Näemme Nuori Yrittäjyys ry:n työn tärkeänä ja perheyrityksenä haluamme olla tukemassa yrittäjyyskasvatusta Suomessa. Alakouluille suunnattu Pikkuyrittäjät-toiminta puhuttelee meitä erityisesti ja lähdimme tähän yhteistyöhön hyvin mielellämme mukaan, sanoo Minna Koistinen, viestintäpäällikkö, Teknos Group Oy.

Seuraavaksi
Pikkuyrittäjät edustaa Suomea Euroopan komission kilpailussa