Nuori Yrittäjyys ry palkittiin Sofiassa

30.11.2017 2017

JA Europe palkitsi Nuori Yrittäjyys ry:n Model Organisation Award –tunnustuksella jo kolmatta kertaa.

Nuori Yrittäjyys ry palkittiin Bulgariassa Sofiassa JA Europe –verkoston vuosikokouksessa malliorganisaatio-palkinnolla merkittävästä toiminnasta nuorten yrittäjyysasenteen, työelämätaitojen ja taloudenhallinnan parantamiseksi.

Virpi Utriainen (vas.), Turo Numminen (toinen oik.) ja Tomi Rytkönen (oik.) vastaanottamassa palkintoa Bulgariassa.

 

– Edellisvuonna keskityimme kehittämään materiaalia, joka palvelisi paremmin opetussuunnitelman tavoitteita ja onnistuimme luomaan hyvän kokonaisuuden. Syksystä 2016 alkaen ohjelmamme ovat tavoittaneet jo yli 60 000 nuorta n. 2 000 koulussa, kommentoi yhdistyksen toiminnanjohtaja Virpi Utriainen.

JA Europe on maanosan laajin yrittäjyyskasvatusta tarjoava verkosto, jonka ohjelmissa on vuosittain mukana yli 3,5 miljoonaa nuorta 40:ssä maassa.

-Vastasimme digitalisaatioon yhdistämällä tekemällä oppimisen teknologian äärelle. Olemme myös saaneet uusia kumppaneita sekä ministeriöitä toimintamme tueksi (Opetus- ja kulttuuriministeriö ja Työ- ja elinkeinoministeriö), Utriainen päättää.

Lokakuussa 15 vuotta täyttänyt Nuori Yrittäjyys on saanut Model Organisation Award -tunnustuksen myös vuosina 2014 ja 2015.

 

 

 

 

 

 

 

 

Seuraavaksi
Uskalla Yrittää -semifinaalit käynnistyvät joulukuussa