Roschierista Nuori Yrittäjyys ry:n pääyhteistyökumppani

26.5.2016 2016

Johtava pohjoismainen asianajotoimisto Roschier on keväästä 2016 alkaen Nuori Yrittäjyys ry:n (NY) pääyhteistyökumppani.

NY tarjoaa 7–25-vuotiaiden yrittäjyysasennetta, työelämätaitoja ja taloudenhallintaa tukevia ohjelmia, jotka toteutetaan kouluissa osana opetusta.

Tänä vuonna 80-vuotisjuhlavuottaan viettävä, johtava pohjoismainen asianajotoimisto Roschier tukee päivittäisellä työllään asiakasyritystensä menestystä niin kotimaisilla kuin kansainvälisilläkin areenoilla. Toimisto lähtee nyt innolla mukaan NY:n pääyhteistyökumppaniksi tukemaan nuorta yrittäjyyttä.

– Työelämän vaatimukset ja rakenne ovat muuttuneet nopeasti ja pysyvästi. Yritysten ja oppilaitosten on kyettävä vastaamaan uusiin haasteisiin. NY:n toiminnanjohtaja Virpi Utriaisen mukaan yhteistyö Roschierin kanssa antaa mahdollisuuden lisätä nuorten työelämätaitojen tukemista nopeasti muuttuvassa yhteiskunnassa. Yhteistyöhön liittyvän toiminnan kautta nuoret saavat kaivattua, realistista palautetta ja ohjausta yritysideoille.

IMG_5326
Yhteinen arvomaailma

Yhdistyksen tekemä pitkäjänteinen työ nuorten hyväksi sopii Roschierin arvomaailmaan erinomaisesti.

– Koemme, että yhteistyö NY:n kanssa luo meille konkreettisen keinon vaikuttaa Suomen nuoriin ja siten maamme talouselämän tulevaisuuteen positiivisella tavalla, omien vahvuuksiemme kautta, sanoo Mikko Manner, Roschierin NY-yhteistyöstä vastaava osakas.

Roschier_VIP

–  NY:n toiminnassa on erityisen hienoa, että ohjelmat toteutetaan osana koulujen opetusta ja ne tavoittavat laajan kirjon lapsia ja nuoria pienimmistä koululaisista korkeakouluopiskelijoihin. Kun mahdollisuus lähteä mukaan tukemaan NY:n toimintaa tarjoutui, tunsimme yhteistyön heti omaksemme, Manner lisää.

Yhteistyön keulahahmona Roschierilla toimiva asianajaja Johanna Flythström lisää: Rohkeus, oma-aloitteisuus ja omien vahvuuksien tunnistaminen ovat tärkeitä osasia oman polun löytämisessä. On innostavaa, että voimme NY-yhteistyön kautta innostaa ja kannustaa nuoria eri elämänvaiheissa tarttumaan reippaasti haasteisiin, kokeilemaan ja yrittämään. Uskon, että yhteistyöstä tulee kaikin puolin antoisaa ja toivon, että yhteistyön kautta voimme myös viedä NY:n viestiä entistä laajemmalle.

Roschier_Virpi

Vuonna 2020 tavoitteena on, että NY-yrittäjyysohjelmat tavoittavat jo 15 000 nuorta.

-Ohjelmiemme avulla opiskelu- ja työelämä lähentyvät ja nuoret löytävät omia vahvuuksiaan – tekemällä oppien. Tähän työhön tarvitaan yrityksiä mukaan, Utriainen linjaa.

Roschierin ohella NY:n pääyhteistyökumppaneita ovat Sitra, Microsoft, SEB, Citi, Fennia, ELO ja Yksityisyrittäjäinsäätiö.

Seuraavaksi
Kajaanilaiset pian matkalla EM-kisoihin