Pikkuyrittäjät goes New York!

14.9.2016 2016Pikkuyrittäjät

Alakouluille suunnatun, maksuttoman Pikkuyrittäjät –ohjelman nousukiito jatkuu – seuraavaksi USA:ssa New York Cityssä. Pikkuyrittäjät osallistuu Amcham Finlandin kautta New Yorkissa järjestettäviin Lift off NYC EdTech Edition ja The Future of Learning and EdTech –tapahtumiin 27.-29. syyskuuta.

024-pikkuyrittajat-myyrmaki-1-2015-high-res

Pikkuyrittäjien toimintamalli on osoittanut toimivuutensa Suomessa ja se on kerännyt kiinnostusta myös maailmalla. Pikkuyrittäjät –ohjelma esittäytyy tapahtumassa koulutusalan ammattilaisille, lehdistölle ja sijoittajille.

Lisäksi Pikkuyrittäjät edustaa ylpeänä yleisestikin suomalaista koulutusjärjestelmää, joka on eittämättä maailman parasta luokkaa! Samalla asialla New York Cityn Time Squarella ovat to 29. syyskuuta mm. Saku Tuominen (HundrED –koulutushankkeen perustaja ja monialayrittäjä), Peter Vesterbacka (ex-Mighty Eagle/Rovio, sijoittaja) ja Maarit Rossi (matematiikan opettaja, Global Teacher Prize 2016 –finalisti).

Pikkuyritttäjien tunnelmia New Yorkista on luvassa syyskuun viimeisellä viikolla.

001-pikkuyrittjat-myyrmaki-1-2015-high-res1_nettiin

Jo tämän viikon perjantaina 16. syyskuuta Oslossa selviää, valitaanko Pikkuyrittäjät Euroopan ja jopa maailman parhaaksi yrittäjyyskasvatus –ohjelmaksi. Palkinnot jakaa International Partnership Network (IPN) on maailmanlaajuinen, yleishyödyllinen verkosto, joka on jo 20 vuoden ajan edistänyt työelämätaitojen oppimista ja opettamista kouluissa.

Pikkuyrittäjät on ehdolla kahdessa kategoriassa:
-Global Best Award (Euroopan paras yrittäjyyskasvatus –ohjelma)
-Global Best Overall Award (maailman paras yrittäjyyskasvatus –ohjelma)

Seuraavaksi
Pikkuyrittäjät valittiin Euroopan parhaaksi